Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też chyba 12 naliczyłam. Byłam u gina prywatnie, więc rozumiem, że za badania będę płaciła. Ktoś się orientuje, jak to cenowo wygląda? Bo ja w ogóle po lekarzach wcześniej nie chodziłam i kompletnie nie mam pojęcia![]()
No napewno do tanich nie będzie należećTeż chyba 12 naliczyłam. Byłam u gina prywatnie, więc rozumiem, że za badania będę płaciła. Ktoś się orientuje, jak to cenowo wygląda? Bo ja w ogóle po lekarzach wcześniej nie chodziłam i kompletnie nie mam pojęcia![]()
Ja jeszcze leżę w ciepłym łóżeczkuDzien dobry dziewczyny jak sie czujecie?? U mnie oprocz okresu zero objawow [emoji4]
Ja szykuje sie do pracy do 18 mam jeszcze dzisiaj i jutro i wolne do poniedziałku [emoji5][emoji173]
Ja dzis bede odbierac wyniki mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. To moja pierwsza noc jaka przespalam bez uczucia przykrych zapachow ale, musialam wietrzyc caly dzien dom bo jestem tak wrazliwa na zapachy ze szok. Wizyte mam.o 18 trzymajcie.kciuki moze dziś zrobi mi usgHej! Ja też prywatnie. Właśnie siedzę w kolejce na badania. Mam mocz, ogólne krwi, grupę krwi, tsh, toxoplazmoze igg igm (to choroby m.in od kotow) i wyjdzie mi ok 150 zł. Sama toxo i grupę krwi rok temu placilam ok 100.
Trzymamy mocno kciuki i czekamy na wieściJa dzis bede odbierac wyniki mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. To moja pierwsza noc jaka przespalam bez uczucia przykrych zapachow ale, musialam wietrzyc caly dzien dom bo jestem tak wrazliwa na zapachy ze szok. Wizyte mam.o 18 trzymajcie.kciuki moze dziś zrobi mi usg![]()
Nie dziekujeTrzymamy mocno kciuki i czekamy na wieści![]()
Też chyba 12 naliczyłam. Byłam u gina prywatnie, więc rozumiem, że za badania będę płaciła. Ktoś się orientuje, jak to cenowo wygląda? Bo ja w ogóle po lekarzach wcześniej nie chodziłam i kompletnie nie mam pojęcia![]()