Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w ciazy z Marcelinka mialam takie mdlosci i biegunke ze sie odwodnilam. Do tego trzustka szwankowala i lekarz powiedział że moze byc ciezko bo organizm walczy z ciaza mialam 8antybiotykow do 20tcIde na 11. Moj diabelek zasnal nareszcie mam nadzieję że do rana![]()
Twoj Aniolek będzie zawsze z Toba. Sciskam Cie mocno. I pamiętaj że po burzy zawsze wychodzi slonce. Dla Was tez wyjdziePamiętajcie. To ze u mnie nie wyszło, nie oznacza ze i u Was tak będzie. Dziękuje za wszystkie słowa.
Życzę Wam dużo zdrówka. Ja zerkam już na sale i boje się strasznie bo to dla mnie niestety nowe
Pamiętajcie. To ze u mnie nie wyszło, nie oznacza ze i u Was tak będzie. Dziękuje za wszystkie słowa.
Życzę Wam dużo zdrówka. Ja zerkam już na sale i boje się strasznie bo to dla mnie niestety nowe
Przykro mi strasznie[emoji26] trzymaj sie..Serduszko nie bije. Żegnam się z Wami.
Serduszko nie bije. Żegnam się z Wami.
Trzymaj się kochanaPamiętajcie. To ze u mnie nie wyszło, nie oznacza ze i u Was tak będzie. Dziękuje za wszystkie słowa.
To super.@Anusiak1990 jaj z ciaza wszystko okej i wczesniej jezdzilam codziennie to na razie dalej moge.Przykro mi strasznie[emoji26] trzymaj sie..