Justyśka87
Fanka BB :)
Muszą.. Standardowa procedura. Mi lekarz robiąc ostanie USG mówił "spójrz kochana i pożegnaj się z maleństwem, zapamiętaj zanim trafi do Aniołów" trochę było mi lżej..Zrobili Ci ponowne USG w szpitalu?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Muszą.. Standardowa procedura. Mi lekarz robiąc ostanie USG mówił "spójrz kochana i pożegnaj się z maleństwem, zapamiętaj zanim trafi do Aniołów" trochę było mi lżej..Zrobili Ci ponowne USG w szpitalu?
Na wspaniałego lekarza trafiłaś.Muszą.. Standardowa procedura. Mi lekarz robiąc ostanie USG mówił "spójrz kochana i pożegnaj się z maleństwem, zapamiętaj zanim trafi do Aniołów" trochę było mi lżej..
Rozryczalam się przez ten wpis...Muszą.. Standardowa procedura. Mi lekarz robiąc ostanie USG mówił "spójrz kochana i pożegnaj się z maleństwem, zapamiętaj zanim trafi do Aniołów" trochę było mi lżej..
Tak do lekarzy i położnych miałam szczęście.. Pocieszali, przytulali.. Jednym słowem rozumieli. Zresztą ta sama ekipa jak rodziłam pierworodnego, próbowali mnie rozsmieszac przypominając jak rodziłam pierwszy raz, a szpital się palił. Słynne jest, że patrzalam na palący się szpital już po terminie porodu i nagle strażacy, że nie ma wody, a wtem mi odeszły wodyNa wspaniałego lekarza trafiłaś.
Trzymam kciuki! :*Ale ale.. Dziewczyny ja tu zaglądam, bo strasznie Wam kibicuje i patrząc jak Wam super idzie pałam większym optymizmem, że jeszcze będzie wspanialei mam takie ciche Marzenie, że kiedyś wpadnę i napiszę, że się udało, bo wiem, że będę mogła na Was liczyć mimo, że nie będę grudniowa
![]()