Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
moj lekarz i z tego co sie orientowałam to wieksza czesc od pocztku daje dufaston na wszelki wypadek do 12 tygodnia. moje przyjaciolki brały tez i na szczescie maja sliczne dziewczynkiJa biorę duphaston od samego początku 3x1 a od tego poniedziałku 2x1 i narazie wszystko w porządku :-)
mnie jeszcze mdłości nie dopadły ale wczoraj miałam straszny dzień śmierdziuchawszystko mi śmierdziało dzisiaj tylko coś mnie kreci w żołądku wiec popijam sobie herbatkę
moj lekarz i z tego co sie orientowałam to wieksza czesc od pocztku daje dufaston na wszelki wypadek do 12 tygodnia. moje przyjaciolki brały tez i na szczescie maja sliczne dziewczynki![]()

fajna pani doktor, przynajmniej wali z mostu"Wywalic ten termometr bo teraz to tylko sie niepotrzebnie doszukujesz problemow i tylko stres sobie wywolujesz a to gore niz niski progesteron" No i tak zrobilam . Od wczoraj tempki nie mierze i dalej czuje sie swietnie. A spadek widocznie byl spowodowany jakims zaburzeniem chwilowym.
![]()

i od szczała a u was?
fajna pani doktor, przynajmniej wali z mostuja nie mierzyłam miałam testy owulacyjne, pomogły,a wecie co pomogło naprawde p[o długich staraniach?? 6 btygodniowa wstrzemiezliwosc
i od szczała a u was?
a nie mierzyłam miałam testy owulacyjne, pomogły,a wecie co pomogło naprawde p[o długich staraniach?? 6 btygodniowa wstrzemiezliwosci od szczała a u was?
Niemniej dzięki temu w poniedziałek dostałam czas wolny na wizytę u gina - ufff..cieszę się, że mam tę rozmowę za sobą.