Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a wszystkie mamuśki w rodzinie mówiły mi, że brzuszek wzrasta dopiero około 3.

w Gdyni się zdaje po 6-9 razy.....albo i więcej i jakoś wcale się nie stresuję.....

Mam to gdzieś!!!!! Posłuchaj są 2 opcje albo zdasz albo nie.....

Jak jakiś palant Cię obleje- ulży mu i tyle.....

Głowa do góry!!!!!

Ciesze sie bardzo... bo nie spodziewalam sie takiego romantyzmu z jego strony :-) a i lepszego prezentu rocznicowego jak Fasolka w brzuszku i wspolne fotki nad morzem nie moglam sobie wymarzyc:-)
I moze pomysl wydaje sie byc smieszny - robienie fotek w sukience slubnej z okazji rocznicy- ale to nasza pamiatka, cos wyjatkowego- co na zawsze zostanie w naszym rodzinnym albumie a i zabawa powinna byc przy tym przednia 
MalaJedza rodzina Cię okłamała hihihi ;-) niektórym kobitką brzuszek wyskakuje szybko ;-)

ja mam dziś egzamin na 14-00 z jazd- już trzeci.....w Gdyni się zdaje po 6-9 razy.....albo i więcej i jakoś wcale się nie stresuję.....
Mam to gdzieś!!!!! Posłuchaj są 2 opcje albo zdasz albo nie.....
Jak jakiś palant Cię obleje- ulży mu i tyle.....
Głowa do góry!!!!!
Mnie dziś też obleją i się wcale nie stresuję....![]()

ale oczywiscie najwazniejsze zeby było zdrowe
nie dopinam spodni żandyc, kupiłam sobie jakis lniane na gumke, ale jeszcze rano jest za zimno na takie i chyba sobie kupie jakies ciazowe z gumka
Ogólnie jest takie wrażenie,że się tyje pomimo, że kg stoją w miejscu, gdyż robi sie w organiźmie miejsce na macicę i narządy ustępują jej miejsca rozchodząc się na boki :-)
Trzymajcie kciukaski dziewczynki, żeby wsio okazało się ok!