Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.
Plac manewrowy zaliczyli mi, wyjechałam na miasto- pierwsza krzyżówka zaliczona, parkowanie prostopadłe zaliczyłam i pogonił mi kota po zatłoczonej Gdyni....Kazał mi zrobić manewr zawracania i miałam wjechać na prawy pas a wjechałam na lewy i kurde- ciul oblał mnie......
a jezdziłam już po mieście 35 minut i wracałam do Osrodka......
![]()
Pisałaś, że dom budujecie:-) i my jesteśmy w trakcie, no ale u nas dopiero stan surowy stoi więc min pół roku zanim sie wprowadzimy.
ja niestety bóle podbrzusza mam i to momentami bardzo silne:-( Nie martw się tym, że typowawych oznak nie masz- tylko się ciesz. Chociaż z drugiej strony to Cie rozumiem- ja pewnie tez bym sie denerwowała;-) Jak boli to niedobrze a jak nie boli to tez źle;-)

Jutka, a na którą idziesz? ja na 11:45 ;-)Reve to super, ja już nie mogę się doczekac kiedy zobaczę moje maleństwo i usłyszę serduszko:-) Byleby do czwartku
Przespałam prawie cały dzień, ale niestety to nie zaspokoiło potrzeb maluszka, więc idę uskuteczniac drzemkę dlalej
Pozdrawiam i miłych snów:-)