Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To mam nadzieje ze masz racje)Ale to nie robi problemu - Jesli macierzyński mamy w 2010 to obowiązują nas nowe przepisy nie zależnie czy urodzimy w grudniu czy listopadzie. Ma być zamiast 20t. - 22t. - przy pierwszym dziecku np, ale tych dodatkowych 2 tyg. nie trzeba wziąć - można sobie wydłużyć o nie urlop a nie jest to konieczne.
Mogę zadzwonić do lekarza, ale on przez telefon nigdy nic nie doradzi zawsze karze przyjechac i to prywatnie a ciągnie za to sporo więc już sama nie wiem czy czekać ...
Bardzo możliwe:-) No ja mam termin na 17 grudnia, ale ginka mówiła, że ona szacuje 22-25 grudnia, zobaczymy jak dzidzia sobie wybierze:-)Georgina ja mam nadzieję, że na początku grudnia będę już tuliła swoje maleństwo![]()
Ja juz mam, tylko musze doprowadzic do stanu poprawnego - dostalam od kolezankia co do wózków to kupujecie prędzej ? czy wierzycie w zabobony i zostawiacie to na po porodzie? bo ja to bym najchetniej juz chciala miec wózek ;D
Koleżanka mojej mamy ma bliźniaki i urodziły się tylko 2 tyg przed terminem. Urodziłyby się później gdyby ta kobieta nie miała problemu z nerkami a tak to szybko cesarkę jej musieli robić.23marta no z bliźniakami nigdy nic nie wiadomoJak tak popatrzyłam na Twoje zdjęcia to się zastanawiam, gdzie Ci się te bliźniaki mieszczą
Pauluś89 mnie się podoba wózek Jedo Bartatina.
Fakt ładne te wózeczki:-)23marta no z bliźniakami nigdy nic nie wiadomoJak tak popatrzyłam na Twoje zdjęcia to się zastanawiam, gdzie Ci się te bliźniaki mieszczą
Pauluś89 mnie się podoba wózek Jedo Bartatina.