Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziękuje za linka do tych szpitali!!!
Co do endokrynologa to trafiłam akurat do dobrej Pani Doktor prywatnie i chyba już u niej zostanę.
A wiecie może od którego tygodnia można iść do szkoły rodzenia?
odpocznij sobie ... przestan o tym myslec ... po prostu sa ludzie chorzy z zazdrosci (gwoli scislosci powiem ze tez sie od tej laski nasluchalam niezlych tekstow typu cyt "zeby ci ktos po brzuchu nie podeptal" i inne gorsze !!) a wszystko przez to ze laska nie moze zajsc w ciaze i frustracje wywala na caly swiat ...

ja od dwóch dni tez jakos spac nie moge tylko ze wczoraj o 5 jeszcze nie spałam, a dzisiaj to tez zasnelam chyba kolo 4...Kurcze Dziewczyny, czy Wy normalnie śpicie?? Ja leże do 24 albo 1 i nie mogę zasnąć mimo że jestem zmęczona. I mam takie coś co mnie mega irytuje: tak jakby łaskotanie w łydkach, kolanach i od wczoraj w łokciach. No nie mogę wytrzymać normalnie.
tez tak mialam ze moje lobuzy jakos sie przekrecily i sie nie ruszaly pare dni ale potem za to nadrobiły hehe! a dzidzia hmmm caly zeszly tydzien sie nie ruszala, zaczynalam si emartwic ale nie chcialam wpadac w panike a tu wczoraj pod pepkiem jakies gory i wyboje mi sie robia...Doszlam do wniosku, ze lobuz sie podniosl a na brzuszku jest troche tluszczyku i go nie czujeMam nadzieje, ze wy tez tak myslicie (jesli nie to nie piszcie mi, zebym sie nie martwila) w czwartek ide do doktorka wiec sie wszystkiego dowiem
![]()
Musisz sobie zarezerwowac 2h, robi sie 3 pomiary, przypuscmy ze jestes tam o 8rano to masz pierwszy pomiar na czczo, potem wypijasz to dziadostwo (fuj, samo wypicie nie jest najgorsze, ale potem jak tam siedzialam to modlilam sie co by tego nie zwrócic), po wypiciu nastepny pomiar o 9, i trzeci pomiar o godzinie 10. I powinno sie siedziec i nie chodzic nigdzie w rakcie tego testu. Ja miałam test z 75g glukozyWitam nową koleżankę!!!
Laseczki miała już któraś test obciążenia glukozą??
Ja na dzisiejszej wizycie dostanę skierowanko na 100%
muszę się dokładnie wypytać ile trzeba później czekać bo znając życie to mój mąż ze mną nie pojedzie jeśli będzie miało to potrwać ponad 2h.(wystarczyże ja się będę męczyła)
Głowa mi chyba dzisiaj pęknie:-(a jeszcze wieczorem do pracy trzeba będzie L4 zawieźć![]()
no ja 54 juz waze a startowalam z waga 49...23marta ja też mogłabym cały czas coś jeść, niedługo będę chyba kwadratowa. Już mam ponad 4 kilo na plusie, ważę 52kg (nigdy tyle nie ważyłam).
hehehe, trzymam za Ciebie kciuki Meadaj im wszystkim popalić
![]()
:-)

No mea ty to masz zapas energii, a o co się tak z tym salonem dochodzisz?
W Katowicach USG 3D/4D kosztuje razem z prywatną wizytą ~ 250zł. Ceny są kosmiczne, ale myślę, że wato. Też się wybieram z M, na 15 sierpnia mamy umówiony termin. Już nie mogę się doczekać.![]()