23marta
Trójpak ;)
tak tak ja mialam 75 g wlasnie tam dopisalam23marta z tą glukozą to chyba zależy jakie obciążenie przepisze lekarz. To o którym ty pisałaś jest przy 75mlg, prawda? Ja dostałam 50, czyli godzinę siedzenia.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
tak tak ja mialam 75 g wlasnie tam dopisalam23marta z tą glukozą to chyba zależy jakie obciążenie przepisze lekarz. To o którym ty pisałaś jest przy 75mlg, prawda? Ja dostałam 50, czyli godzinę siedzenia.
A ja teraz na usg dostane płytke zdjątek chyba nieja ide 17 sierpnia i u nas w rybniku 200zl ... wiec roznica pomiedzy rybnikiem a warszawa zadna!!!! jest 2d3d4d ... film i fotki w wersji cyfrowej![]()
nie no 2d to jest to zwykle usg, a 3d to trójwymiarowe tak według mnie, chyba sie nie da nie zauwazyc różnicyJa tez sie zastanawiam czy zrobic 3D chociaz bede szczera ze nawet nie wiem jakie mam robione bo moj gin podobno ma najlepszy sprzet w Polsce ale on mi nie mowi co on robi tylko mowi czy jest dobrze czy nie.A glupio mi sie zapytac czy to 3D czy 2D
mnie uczyli teraz na diagnostyce laboratoryjnej ze wsyztskie powinny miec to zrobione, ale jak widac w peraktyce nie wsyztskie przyszle mamy maja, ale mysle ze jeszcze bedziesz miala bo masz blizniaki, a to sie robi 21-24 tydzien jakos to chyba jeszcze masz czasA dziewczyny czy wszystkie musza isc na to obciazenie glukoza bo mi moj gin nigdy o tym nie wspominal
ć.
MOJA DZIDZIA KOPIE JAK NAJĘTA! - a dopiero co przezywałam ,że nie prędko poczuję ruchy!cudo .......
Ja tez sie zastanawiam czy zrobic 3D chociaz bede szczera ze nawet nie wiem jakie mam robione bo moj gin podobno ma najlepszy sprzet w Polsce ale on mi nie mowi co on robi tylko mowi czy jest dobrze czy nie.A glupio mi sie zapytac czy to 3D czy 2D