Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
właśnie pokazałam rostępy mojemu mężowi i mi tak powiedział że jak tylko brzyszek i cycusie sie pielęgnuje a o pupci sie zapomina to sie pupcia obraziła i pajęczynke zrobiła ale powiedział;-), a tak na serio to da sie to jkakoś uratować bo ja sie smaruje oliwą z oliwek i tak jak wcześniej pisałam na brzusiu i cycysiach nic sie nie dzieje a pupa poszczelała help
kupiłam sobie wczoraj krem z perfecta mama na rozstępy. Dobra jest też oliwka z hippa ale pod warunkiem,że się smaruje wszystko:-)
bo kurcze nie wiem czy to ma wpływ na to napinanie itp..troche lepiej już, ale czasem jak siedze i chce wstać to jeszcze boli :/ raz kichnęłam to myślałam że mi sie brzuch odklei.. rano przed wyjściem ze szpitala miałam badanie i niby napięcie prawidłowe, szyjka wróciła do siebie.
hmmmm nie pytałam tam doktorków bo było ich 3 przy badaniu, i jeszcze dwie pielęgniarki.. i ściągnij tu majty przy wszystkich i właź na fotel, baba świeci lampą żeby lepiej było widać, a reszta sie gapi i coś zapisuje.. ahh te szpitale
no i jakoś głupio mi było przy wszystkich sie pytać czy można jakieś harce z mężem wyprawiać ?bo kurcze nie wiem czy to ma wpływ na to napinanie itp..
Wiecie co się stanie jak włoży się miskę ze złotym zdobieniem do mikrofali? Ja właśnie się przekonałam, burza w kuchence na szczęście w porę wyłączyłam ale pasek już nie jest paskiem...
Oj pusta moja głowa...
i mam
bo kurcze nie wiem czy to ma wpływ na to napinanie itp..No tak ale nawet mnie śmieszyła ta nazwaja mojemu już wcześniej mówiłam co to.. ale cały czas mi się smieje z tej nazwychłopisko bezrozumne jedne no !
![]()