23marta
Trójpak ;)
no wlasnie mnie tez po zawsze sie kamor robił :/Niestety Marta o kochaniu nie ma mowy.Ja to jak czasem mam jakis sen erotyczny to mi tak brzuch twardnieje ze az mnie budzi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no wlasnie mnie tez po zawsze sie kamor robił :/Niestety Marta o kochaniu nie ma mowy.Ja to jak czasem mam jakis sen erotyczny to mi tak brzuch twardnieje ze az mnie budzi

trzymam kciuki niech twój bobasek pokarze co ma między nogami i dzięki za gratulacjeCześć,
AnOoLa88 gratuluję kopniaków
joanna witam z powrotem, mam nadzieję że nacieszyłaś się troszkę mężem
mazia gratuluję dziewczynki
Ja miała stresowy poranek i humor do tej pory nie za specjalny, bardzo nie lubię niedopowiedzeń i sytuacji w których ktoś obwinia mnie za swoje niedopatrzenia i do tego kłamie, wciska mi kit w żywe oczy ale wymaga aby wg niego być fair.
Mam nadzieję że jutro będzie lepszy dzień jadę do Łodzi na USG i mam nadzieję że dołączę do mam które już znają płeć.
ja bym napisala oswiadczenie ze to JEGO WINA!!! zawsze bylam zdania ze glupota powinna byc karana na rowni z przestepstwem!! i to ciezkiego kalibru!!
a co do mojej tesciowej to ona wogole sie ciaza nie interesuje poza wypominaniem mi ze mam sie za bardzo na krzesle nie opierac bo pod moim ciezarem moze tego nie wytrzymac (wczoraj za ten tekst chcialam jej szczeke pzrestawic)
Total bezczel
ja z zaparciami to niemam problemów ale czasami myśle o papierosie ale bym sie nieodwazyła zapalic nie nie![]()

DZIEWCZYNY..
matko boska.. dzisiaj po raz pierwszy poczułam intensywne ruchy...
co za uczucie.. jezusie...
i dalej stukałam po brzuchu bo mi było mało..
a moje kochanie sie popłakało!!!
nawet teraz dzidzia skacze jak szalona..![]()
to tak jak u mnie odrzuciło, ale tak tylko sie wydaje że by sie zapaliło, jak czuje że ktoś palił przedchwilą to smród jak choleraMnie odrzucilo od fajek na poczatku ciazy i mialam spokoj. A teraz znow mi sie chce palic i to jak, ale tez nie mam serca robic tego maluszka
Super! GGratuluje:-)

NO ja mam nadzieje ze teraz w poniedziałek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juz tyle czekam ze chyba zwariuje !Joanna a kiedy ty masz USG kiedy bedziesz znala płeć??
Bardzo sie ciesze !!! To prawda to super uczucieDZIEWCZYNY..
matko boska.. dzisiaj po raz pierwszy poczułam intensywne ruchy...
co za uczucie.. jezusie...
i dalej stukałam po brzuchu bo mi było mało..
a moje kochanie sie popłakało!!!
nawet teraz dzidzia skacze jak szalona..![]()
NO nacieszylam sie ,a juz napewno bardzo sie ciesze bo pojechal na 10 dni tylko ...i pozniej 2 tygodnie nad morzem bedziemy wiec sie wybyczymy razem ahahhaCześć,
AnOoLa88 gratuluję kopniaków
joanna witam z powrotem, mam nadzieję że nacieszyłaś się troszkę mężem
mazia gratuluję dziewczynki
Ja miała stresowy poranek i humor do tej pory nie za specjalny, bardzo nie lubię niedopowiedzeń i sytuacji w których ktoś obwinia mnie za swoje niedopatrzenia i do tego kłamie, wciska mi kit w żywe oczy ale wymaga aby wg niego być fair.
Mam nadzieję że jutro będzie lepszy dzień jadę do Łodzi na USG i mam nadzieję że dołączę do mam które już znają płeć.