Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej
Dzień pochmurny, ale chociaż upaly nie męczą...
obudziłam się ze skurczem w lewej łydce, a za 2 godz w kolejnej okropne...magnez pewnie powinnam brać, ale gin mi nie powiedziała, żeby brać...ehhh
wczoraj miałam humorki (jak to ciężarna)i chodziłam naburmuszona na mojego T. z byle powodu.
dzis juz o niebo lepiej
Wczoraj upichciłam rybkę po grecku, teraz zajadam się drożdżówą (nie ma to jak własna kuchnia)
Czekamy na mebeki teraz, no a ja ciąglę szukam łóżeczka dla Alanka i suszarki dla mamusi
Kurdę to ja zaczęłam 7 już??![]()

Jakoś się uzależniłam od tego forum.... Nie myślę nawet o nadrabianiu zaległości po takiej nieobecności! W każdym razie - wracam, mam nadzieję, że na stałe.I witam wsyztskie nowe Mamule grudniowe!! 
Ale pewnie te przygotowujące, chociaż się przestarszyłam. Za wysoka glukoza, poza tym mój Dzidź jest kluskiem, udko prawie 5cm, głowka prawie 6 Ja kupiłam Dzidziusia - bo jest tani poza tym bardzo lubię jego zapach, swoje ciuchy też w nim pioręLaski który proszek do prania dziecięcych ciuszków jest najlepszy?
mam całą reklamówkę ubranek która wala się po sypialni i muszę coś z tym zrobić![]()