reklama
helcia81
Fanka BB :)
Zdrowy odruchNo takna szcz e scie on nie popiera w niczym swojej "mamusi"
![]()

NeSSi
Moderatorka
Aż tak żle???? Ja jeszcze nie miałam![]()
Zalezy kto lubi słodkie, ja lubię ale bez przesady, smak bleee, pod koniec picia walczyłam z żoładkiem, żałuję, że nie brałam cytryny
Pauluś89
Grudzień 2009
Mam rozsądnego męża:-)Zdrowy odruchTak trzymać!!!!
helcia81
Fanka BB :)
No racja!A jeszcze inne na sylwestra![]()

A
AnOoLa88
Gość
dobrze wiedzieć co se jutro wcisnę ;DZalezy kto lubi słodkie, ja lubię ale bez przesady, smak bleee, pod koniec picia walczyłam z żoładkiem, żałuję, że nie brałam cytryny
A Ty jak sie czujesz ogólnie? Fajnie że wróciłas..
Pauluś89
Grudzień 2009
Ja wezmę bo już mama mnie uprzedziłaZalezy kto lubi słodkie, ja lubię ale bez przesady, smak bleee, pod koniec picia walczyłam z żoładkiem, żałuję, że nie brałam cytryny

NeSSi
Moderatorka
dobrze wiedzieć co se jutro wcisnę ;D
A Ty jak sie czujesz ogólnie? Fajnie że wróciłas..![]()
Ciagle dużo sikam, mam infekcję pęcherza, ale przynajmniej mnie nerki nie bola no i w domu jestem ...

reklama
aga6671
Mama Hani i Tomka
Witam się dziewczynki:-)
Dagmarnaprawdę ci współczuję ale nie poddawaj się!!! Teraz ty jesteż najważniejsza i dzieci!!! A sama wiesz jak jest z alkoholem!!! Boże czasami mi się wydaje że prędzej wybaczyłabym M jakiś romans, skok w bok czy cuS ale nie gdyby zaczął pić!!!
Akożka super wieści:-):-):-) Ja bym chyba poszła do tamtego doktora i przywaliła mu w łeb wynikami za te stresy!!!!
Rozumię pomylić się o te 2 tyg ale tak bardzo????

Dagmarnaprawdę ci współczuję ale nie poddawaj się!!! Teraz ty jesteż najważniejsza i dzieci!!! A sama wiesz jak jest z alkoholem!!! Boże czasami mi się wydaje że prędzej wybaczyłabym M jakiś romans, skok w bok czy cuS ale nie gdyby zaczął pić!!!
Akożka super wieści:-):-):-) Ja bym chyba poszła do tamtego doktora i przywaliła mu w łeb wynikami za te stresy!!!!
Rozumię pomylić się o te 2 tyg ale tak bardzo????