reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ciagle dużo sikam, mam infekcję pęcherza, ale przynajmniej mnie nerki nie bola no i w domu jestem ...:tak: NO i mozna w końcu z Wami pogadac, kto lepiej zrozumie ciężarną jak nie inna ciężarna ?:))
No nikt inny ;)
to teraz wykurować tą infekcję kochana ;)
bosz... ja chcę Sylwestra już.. !!!

reklama
Hej hej,

I ja się witam z rana.

akozka - super wieści, wrrrr nie rozumiem jak można tak straszyć kobietę w ciąży i tak się pomylić.

dagmar - Słońce, jesteś silną Kobietą i dasz sobie radę. Bądź stanowcza i wszystko się jakoś poukłada. Masz dwójkę super maluchów i trzecie w drodze - a dzieci dodają takiego powera że można góry przenosić. No i masz Nas - zastęp ciężarówek stoi za Tobą murem :tak:

Marzka - bardzo mi przykro z powodu Babci. Trzymaj się dzielnie Kochana. ;-)

Nessi - bidulko. Mam nadzieję że jednak już nic się do Ciebie nie przyplącze.

Jaki tu spokój..
Ja musze sobie pomarudzić..
moja perełka.. zarządziła pobudkę o godzinie 1 w nocy.. i tak mi nie dała spac do 6 ..
jak już zasnęłam to się na dole zaczęli kłócić wszyscy.. omg ja sie nie wyspię nigdy.. !! ;(

Jaki tu spokój..
Ja musze sobie pomarudzić..
moja perełka.. zarządziła pobudkę o godzinie 1 w nocy.. i tak mi nie dała spac do 6 ..
jak już zasnęłam to się na dole zaczęli kłócić wszyscy.. omg ja sie nie wyspię nigdy.. !! ;(

Hi hi no przyzwyczajaj się!!!:-)
Ja pierwszy raz przespałam całą noc jak mała skończyła 14 miesięcy:-):-):-) Wtedy przestała pić cyca w nocy:tak:

witam z rana ja sie wkoncu musze dorobic laptopa bo nie moge zbyt długo siedziec przy kompie bo mi plecki nie pozwalaja co za tym idzie nadarzyc za wami nie moge
dzis po szostej obudzila mnie dobra wiadomosc kolezanka ktora miala na dzis termin porodu urodzila o 4.00 a tak wogole to jeszcze dzis mialysmy sie spotkac na kawie ale chyba dzis juz nie da rady:-)
po tej wiadomosci takie przerazenie mnie ogarneło ze juz nie ma odwrotu ze niedługo nas to czeka
ja to chyba jak sie rozpocznie porod to z paniki zapomne jak sie wogole oddycha
musiałam sie z wami tym podzielic jak to piszeto mi sie rece trzesa:szok:

bez paniki !! za 2 miesiace bedziesz juz chciala rodzic bo calej tej ciazy bedziesz miala powyzej uszu !!!

Wiecie co, jak widzę takie maluszki to mi się instynkt włącza. Już nie mogę się doczekać kiedy przytulę nasze maleństwo.
Ostatnio mąż zadeklarował się, że też będzie wstawał do Weroniczki w nocy. Więc się go pytam: "A co będzie, jak się okaże, że kupa?". A on na to: "Jak to co, obudzę ciebie." Faceci.....:-D:-D:-D:-D:-D:-D

faceci sa kochani nieprawdaz ??

no wiec ja mam w planach na dzis sprztanie !!! i 2 okna u mnie w pokoju :) a jak znajde chwile to moze wyciagne kolejna reklamowe ciuszkow :D a jak nie teraz to napewno wieczorem :)

Akoza cieszę się że okazało się, że to wina sprzetu, uff na pewno kamień z serca Ci spadł.

Hi hi no przyzwyczajaj się!!!:-)
Ja pierwszy raz przespałam całą noc jak mała skończyła 14 miesięcy:-):-):-) Wtedy przestała pić cyca w nocy:tak:

Hehe tak, tzreba się przyzwyczaić, ale dla pocieszenia powiem, że Antoni całe noce od 7 m-ca przesypiał:tak:

reklama
mea_osi mam nadzieje ze tak bedzie bo ja to sie boje ze za wczesnie urodze
a wogóle to straszna panikara jestem jeszcze mi pęcinki latją
a ty z tymi oknami to nie przesadzaj ja to juz siostre zatrudniłam do tego

Do góry