• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
Hej mam dzisiaj doła bo mój wrócił wcześniej z pracy i okazało się, że firma w której pracował ma problemy i prawdopodobnie zostanie bez pracy oczywiście szuka odrazu od dzisiaj ale wiadomo jak to u nas jest z pracą masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ufff muszę się komuś wygadać, aż chce mi się płakać a Aleks chyba wyczuł, że mamusia się stresuje bo się wierci jakby chciał mnie pocieszyć. Artu gada teraz z moimi rodzicami i coś kombinuje a ja poczułam, że muszę do was wpaść...

Pauluś trzymam kciuki za rozwiązanie problemu z pracą;* Będzie dobrze, nie martw się na zapas;* Facetom w gruncie rzeczy o wiele łatwiej znaleźć robotę.

Hej mam dzisiaj doła bo mój wrócił wcześniej z pracy i okazało się, że firma w której pracował ma problemy i prawdopodobnie zostanie bez pracy oczywiście szuka odrazu od dzisiaj ale wiadomo jak to u nas jest z pracą masakra:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ufff muszę się komuś wygadać, aż chce mi się płakać a Aleks chyba wyczuł, że mamusia się stresuje bo się wierci jakby chciał mnie pocieszyć. Artu gada teraz z moimi rodzicami i coś kombinuje a ja poczułam, że muszę do was wpaść...

nic się nie bój, trzeba być dobrej myśli. facet szybciej znajdzie pracę niż kobieta :tak: na pewno się ułoży, a Ty nie stresuj Aleksa :-p

Bedzie dobrze :) .....Sie nie stresuj !!! i dobrze ze sie przyszlas wygadac - mi zawsze lepiej sie robi !

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry