Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Duuuuzia heh:-) ale mój pyzolek już podgoniłMoja w 12 tyg 66mm:-)

O dokładnie... A jak sobie mdłoci przypomnę i bolesność piersi.......Mój Aluś tez był większy hehehe...ale pewnie nadgoni później to maleństwo...nie wyobrażam sobie już być na początku ciąży
skoro już finisz widać

te piekne pawie byle gdzie..O dokładnie... A jak sobie mdłoci przypomnę i bolesność piersi.......![]()

te piekne pawie byle gdzie..![]()
Heh tak samo miałam, i czekałam aż mamusia przyjedzie i mi da jogurt i bułeczke bo ja to normalnie ruszyć się nie mogłamja na poczatku umiałam pół dnia leżeć i beczeć i użalac się dlaczego mnie to tak męczy..

Heh tak samo miałam, i czekałam aż mamusia przyjedzie i mi da jogurt i bułeczke bo ja to normalnie ruszyć się nie mogłam
to widze miałaś takie akcje jak ja..ja tam dzielnie rzygalam:-)
pamietam jak raz ni stad ni z owad sie zachcialo i narzygalam mezowi do buta
hahahaha
Moja mama dowiedziała się tego samego dnia którego test zrobiłam bo zobaczyła, że pipetki z testu zapomniałam wyrzucic a byłam akurat u Artura jak wróciła z pracy. Zadzwoniła do mnie czy jestem w ciąży a ja na to, że tak a ona "ja pierd..le" ale tego samego dnia już się cieszyłano u mnie wszyscy sie dowiedzieli na przełomie maja i czerwca więc zdana bylam na Bartka a jak jego nie było to na siebie..