• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

A ja miałam fatalną nockę. Zawsze tak mam, że jak idę na następny dzień do szkoły to zasnąć nie mogę i budzę się w nocy co chwilę. Mam świadomość, że muszę wcześnie wstać i dlatego... I zasypiałam na zajęciach:P W dodatku same nudy były.......

Wreszcie jestem w 8 kratce:)

reklama
dobra ja sie po malu zbieram do kosciola bo na 18.30 jest msza za dziadka mojego Mariusza /zmarl dzien po naszym slubie !! czekal na nas chyba .../ no i musze sie wyszykowac bo wiecie - ciotki nie przepuszcza okazji zeby skomentowac czy dobrze wygladam, duzo przytylam albo ze blada jestem !!

A ja miałam fatalną nockę. Zawsze tak mam, że jak idę na następny dzień do szkoły to zasnąć nie mogę i budzę się w nocy co chwilę. Mam świadomość, że muszę wcześnie wstać i dlatego... I zasypiałam na zajęciach:P W dodatku same nudy były.......

u mnie jest dokladnie to samo ... jak mam wczesnie wstac to budze sie co godzine w nicy bo sie boje zeby nie zaspac !!

dobra ja sie po malu zbieram do kosciola bo na 18.30 jest msza za dziadka mojego Mariusza /zmarl dzien po naszym slubie !! czekal na nas chyba .../ no i musze sie wyszykowac bo wiecie - ciotki nie przepuszcza okazji zeby skomentowac czy dobrze wygladam, duzo przytylam albo ze blada jestem !!
komentarze ciotek ,,,,, eh ,,,, :crazy:

ja całe życei byłam, jestem i będę blada jak topielec:-)
trudno się mówi
nie każdy może być mulatem:-D

Mam dokladnie tak samo jak rano mam wstac na wyniki albo do lekarza to nie moge spac i sie budze juz o 5 np porazka:)

reklama
Mam dokladnie tak samo jak rano mam wstac na wyniki albo do lekarza to nie moge spac i sie budze juz o 5 np porazka:)
a ja mam na odwrot jak mam gdzies isc to akurat musi mi sie dobrze spac i sie rano denerwuje ze musze wstac a bylo tak blogo:-)
podczytuje was caly dzien ale nic nie pisze bo jakis zly dzien mam...leze przed tv i nawet sama nie wiem co ogladam...
kazdy dzien taki sam w lozku....poszlabym jzu na spacer z malym...a tu jeszcze tyle lezenia...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry