Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Emira - ból pleców jak korzonki... Oj znam, znam... aż za dobrze... Zalecenia fizjoterapeutki - unikać chodzenia, kupić pas biodrowy, ćwiczyć "koci grzbiet" i mięśnie Kegla (zaciskanie jakby powstrzymywanie sikania), gimnastyka wodna, ostatecznie - chodzenie o kulach lub przykucie się do łóżka na resztę ciąży :-( Niewesoła perspektywa, ale takie uroki. Na razie zaciskam zęby i robię swoje, jeszcze tylko kilka tygodni przecież :-)
Z plecami też mam problem- w nocy to po 15 min leżenia na plecach nie mam nawet sił się obrócić i M musi mi pomagać ale to już chyba taki jeden z uroków ciąży w 3 trymestrze.

widzialam te spioszki w zabki /nawet sympatyczne zabki i sie nam podobaly ale jak zobaczylam cene 69 zl za 2 sztuki pajacykow to mi szczeka opadla !!!/
Poza tym chyba upatrzylam wozek i jeszcze chcialabym obejrzec go na zywo i wtedy go zamowimy.Byc moze ze to nerw. Za jakies dwa tygodnie wybieram sie do polskiego ginekologa to zapytam. Zaraz pobawie sie suwaczkami :-)
Witam:-)Witam MamuśkiJestem tu u Was pierwszy raz,ponieważ termin porodu wg.OM miałam na 4,01i jestem na styczniowym forum,ale w czwartek byłam na USG i termin mi wyszedł na 14,12
)) także myślę,że mogę do Was dołączyć... Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko
Nono:-) Ale nie zazdroszczę bo między córką a tym nowym bejbikiem malutka różnica wieku.a ja sie dzis dowiedzialam ze moja kuzynka jest kolejny raz w ciazy ... ma 4 letniego synka, 10 miesieczna corke i teraz trzeci raz zaszla w ciaze !! ponoc totalna wpadka w stylu "poki karmie to nie zajde w ciaze!!" ... a kuzynka ma zaledwie 26 lat !!
a ty gdzie teraz jestes ?? nie w polsce ??
Zapomnialam sie z tym "polskim ginekologiem" :-) jak sie to czyta w Polsce to troche dziwnie to pewnie zabrzmialo. O angielskim prowadzeniu ciazy dlugo mozna by pisac dlatego od czasu do czasu odwiedzam polskiego lekarza.