Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I ich teoria Darwina ! :/
Prędzej urodziluuzana ja uwazam ze stres i studia nie pomoga ci donosic tej ciazy a chyba dobro dziecka tu jest najwazniejsze !!
Niestety stres nie jest zdrowy dla nikogo a już na pewno nie dla kobitki w ciąży. Dlatego ja się sama sobie dziwię, że prawko jeszcze zdaję w tym roku, ale może akurat mi się uda....
luuzana ja uwazam ze stres i studia nie pomoga ci donosic tej ciazy a chyba dobro dziecka tu jest najwazniejsze !!

Ja bym się na nią skusiła, bo jak urodzi wcześniej to też nici z edukacji:-(czemu nie weźmiesz dziekanki?
Chérie bo moja rodzinka jest chora na punkcie mojej edukacji
kusi mnie dziekanka...zobaczę jak nie poprawię tego egzaminu, to i tak rok przerwy; a jak poprawię, to może złożę to podanie o dziekankę i nara
Jest najważniejsze! JA też się z byle powodu denerwuję (patrz egzamin),a potem mam takie cyrki z bólami...
dobra idę spać, bo jutro z rana musze do skarbówki jechac, a potem od 8 do 17 na zajęciach
dobranoc
Czyli troche jest tych sposobow jak sobie z tym poradzic. Pewnie gdyby stosowac je wszystkie nie byloby problemow ze wstawaniem. A Ty robisz cos moze z tej listy?
Ale obawiam się, że za parę dni może nastać ten dzień, gdy pojawię się w przychodni i poproszę o wypożyczenie. Bez ćwiczeń nie jestem w stanie zwlec się z łóżka niemalże :-( Wg. lekarzy od 4-6 tyg. przed rozwiązaniem![]()
to już powoli czas na koniec u nas