Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja znowu inaczej ,nie wyobrazam soebie jak moglabym pojechac nie ogolona do ginaJa to nawet do ginekologa nie lubię jeździć tam łysa. Nie wiem czemu:-) A ja myślałam, że przed porodem to się goliło![]()

- taka mam shize na tym punkcie ze szok ,nawet maz gada ze przeciez nie takie "bobry widzial gin" hahahahahahahW sumie to wkradł się błąd bo termin mam na 16ale urodzinki mam 17 grudnia heh. No ja też z 89
już myślałam, że najmłodsza jestem jedyna
Ja trafiłam na miłą kobietkę spytała mnie na kiedy mam termin i następny podpis ustaliła mi na 20 stycznia![]()
Ja za swój z mikrofazy-tak to chyba się nazywa płaciłam 20 a jest naprawdę fajny ciepły i mięciutki no i coś dla Mei---żabio zielonyJa mam 2 polarkowe. Za jeden nie płaciłam bo dostałam a drugi kosztował 29zł.

nie wiem czy drugi kupować, no ale chyba z polaruU nas sie pytaja ? czy ogoli sie sama czy maja ja golic !!!!!!!!
Mnie golily ( musialy po tydzien w szpitalu ponad bylam przed cieciem i golarki nie mialam!)!!!!!!!!! ( przed cesarka hahaha) na samolocie ale wierzcie ile stresu przezylam to przezylam ! wogole na sucho to zrobila franca !
I nigdy wiecej !!!!!!!!!!! Sama wole meczyc sie godzine a nie dam sie dotknac !
Wlansie golenie i cewnikowanie najgorzej wspominam z calej cesarki !
a cewnikowanie- koszmarrrrrr!!!!ja tez dostalam z mikrofazy bardzo milusi :-)Ja za swój z mikrofazy-tak to chyba się nazywa płaciłam 20 a jest naprawdę fajny ciepły i mięciutki no i coś dla Mei---żabio zielonynie wiem czy drugi kupować, no ale chyba z polaru
Też chciałam ale usłyszałam, że to wykluczone heh. A jaki masz zawód? Ja technik ekonomista ze specjalizacją rachunkowość i finanse więc z dupencją bym siedziała np w Urzędzie SkarbowymNo mam nadzieje ze ja tez juz ostatni raz bo kurde trzeba jedzic i to po glupie tylko podpisy bo jak bylam w 4 m to chcieli mi robotke dac a ja mowie ze jestem w ciazy i czy sie nadaje ta praca a oni a to nie to nie pani przyjdzie za 3 m hehe a dali by jakas na stazu i płacicli marne grosze ,,, :-)

Wziasc nie zaszkodzi ,a prawda jest taka ze to zalezy od dziecka ! czy bedzie do potrzebowac czy nie !Sorry za takie dziwne pytanie, ale pakuję torbę do szpitala i trafiłam na smoczuś co ginka dała. Smoczek też się do szpitala bierze? Nigdzie o tym nie czytałam.
Też chciałam ale usłyszałam, że to wykluczone heh. A jaki masz zawód? Ja technik ekonomista ze specjalizacją rachunkowość i finanse więc z dupencją bym siedziała np w Urzędzie Skarbowym![]()