Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tez spokojniutka jestem na codzien ale ludzie maja tupet to jak tu sie nie wkurzac a moj T jest dobry grzeczny i kochany do czasu jak ktos jest fair a jak mu ktos zrobi brzydkiego psikusa to sie odplaca z nawiazka taki charakterek.No musicie to jakoś wywalczyć. Ja to jeszcze spokojna dziewczyna jestem a się zdenerwowałam a jak mojemu opowiem to aż strach tak mi zezwie tego kolegę twojego T.
Wika zaraz wstawię ci tu trzy zdjątka tej książeczki ok?? To zobaczysz mniej więcej
Ale jestem wsciekla moj T plywa w systemie 8 tygodni w domu i 8 tygodni w morzu no i poplynal specjalnie tydzien szybciej czyli po 7 tygodniach bo zmiennik go blagal bo mial jakies wesele kolegi i zostal 9 tygodni czyli tez tydzien dluzej i nam to bylo na reke bo bylby na porodzie i tydzien po bo ja sama tu jestem i to wychodzilo ze okolo 5 stycznia ma plynac a ten dupek mu pisze dzis ze ma byc po swietach gotowy do zamustrowania no chyba go pogielo nie dosc ze moj T poszedl mu na reke teraz siedzi dluzej i wszystko sie zgadza to on mowi ze go to nie obchodzi ze ja rodze i ze ma byc na statku co za ludzie nie doliczyl sie pewnie i teraz wymysla zebysmy to jeszcze chcieli go okantowac na chociaz jeden dzien nie wszystko po rowno by bylo a ten wymysla takie problemy juz widze jaka wojna bedzie![]()

tak tak tak he wejde na strone gerbera i zobacze co da sie zrobic :-)Sorki za zaśmiecanie zdjęciami :/ słabo widać ale chyba wiadomo o co chodzi??
![]()
![]()
![]()
kopciuszku2107 - widzę, że nadrabiasz wczesniejsze posty, ja się boję ile tego bedzie zanim dojadę do domu!
Dziekuję ślicznie, własnie już się zbieram - jeszcze tylko laptop![]()

ty pewnie tez bedziesz miala niezla lektóre
Ludzie to niektorzy maja z glową no klocic sie bedziemy bo ja tego tak nie zostawie tym bardziej ze wszystko bedzie po rowno a koles nie przemyslal i teraz pewnie kombinuje jak tu na sylwestra byc w domu ale juz moj T go urzadzi skoro tak nie fair sie zachowal.