Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No u mnie jak się wylewa to w ciągu dnia choć rano jak wstanę z łóżka to też się zdarza. Masakra.ja tez troszke mam, ale noc jakos spokojnie przesypiam bez wkladki i sucho...
kurcze........cos sie moja laleczka ruszac nie chce............ az to do niej niepodobne...... i mi jakos nie pasuje... wole jak mnie kopie po zebrach niz kiedy tak cicho siedzi....![]()

kurcze........cos sie moja laleczka ruszac nie chce............ az to do niej niepodobne...... i mi jakos nie pasuje... wole jak mnie kopie po zebrach niz kiedy tak cicho siedzi....![]()
jedną sałatkę z tuńczykiem: Tuńczyk ogórek konserwowy, jajo i ryż i to na przemian przekładane ketchupem raz pikantny raz łagodny. PYCHAjaką sałatkę robisz??? ja to mogłabym tylko o sałatkach żyć.

No u mnie jak się wylewa to w ciągu dnia choć rano jak wstanę z łóżka to też się zdarza. Masakra.
Ja też mam schizy jak się Mały nie rusza, wczoraj jak cały dzień leżałam to spokojny był, dopiero na wieczór się rozbrykał![]()
jedną sałatkę z tuńczykiem: Tuńczyk ogórek konserwowy, jajo i ryż i to na przemian przekładane ketchupem raz pikantny raz łagodny. PYCHA
a drugą z makaronu tortelini,szynki jajka papryki i szczypiorku do tego majonez sos ziołowo koperkowy i sos grecki. ta jest jeszcze pyszniejsza![]()
a Ty jakie robisz najczęściej może wypróbuje...![]()

Też bym nie zabiła myszki. Ale wyleciałaby na dwór.przeciez ta biedna myszka sie ciebie bala 100 razy bardziej niz ty jej !!! ale eksmisja sie jej nalezala![]()