Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

nim nadrobie to napisze czego sie dowiedzialam...Kurka!! kilka godzin czlowieka nie bylo a tu znowu 20str!!nim nadrobie to napisze czego sie dowiedzialam...
Mea i Anoola gadalam ze szwagierka, ktora rodzila 3lata temu w rydach!! no i ona powiedziala, ze do dziecka potrzeba pampersy i chusteczki. A my natomiast potrzebujemy koszule po porodzie, do porodu daja a na korytarzu leza jakies wkladki, ktore ma sie uzywac-ona pierwszy dzien je uzywala a potem juz swoje podpaski..... no i wkladki laktacyjne radzi wziasc!! a i mozna zabrac smoczek bo jak dzidzia bedzie plakac to pielegniarki kaza dowiezc.... To tyle co mi powiedziala !w sobote jeszcze pogadam z kuzynka, ktora rodzila tam w lipcu
Hehe dokladnie tez tak mialam ze na poczatku strach a potem zajarzylam o co chodzi ale smiesznie nie ma to jak miedzy nami ciezarowkamiznam tomi się też poci
kiedys myślałam ze moze to wody plodowe:-) czuje się jak bym popuszczala ale to na szczescie tylko pot hehehe
Michalinki górą! 
na zgięciu kciuka jest kostka,dotknij ją i wyczujesz zgłębienie w niej, następnie palcem wskazującym mocno ściskaj to miejsce aż zacznie boleć najlepiej tak długo jak wytrzymasz i najlepiej paznokciem bo wtedy bardziej to czuć i po tym ból głowy powinien minąc lub chociaż oslabi siębooosz jak mnie glowa boli !!! musze cos wymyslic bo zaraz umre !!
booosz jak mnie glowa boli !!! musze cos wymyslic bo zaraz umre !!