Chérie
Mama Danielka
No ja słyszałam tylko o toniku. Kurcze a ja tak gazowane lubię:-(
z gazowanym na szczęście nie mam problemu, gorzej z zieloną herbatą bo ją uwielbiam! a w moim stanie to się trochę boję... niedługo to samą wodę będę pić.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No ja słyszałam tylko o toniku. Kurcze a ja tak gazowane lubię:-(
lepiej się czuję bez isoptinu-jakoś to zaczyna funkcjonować tylko ciągle mnie mdli
On: styczeń 1977
Ja: listopad 1988
dwie całkiem różne epoki jaki to kiedyś moja koleżanka stwierdziła
nigdy ale to przenigdy nie czułam tej różnicyno spora różnica.
ja chyba też odstawię isoptin, ale poczekam do wtorku bo mam kontrolną.

miedzy nami jest tylko rok roznicy ale znam kilka zwiazkow gdzie jest duza roznica wieku i sa to naprawde udane malzenstwa ... szfagierka ma meza starszego od siebie o 17 lat !!
same widziciewg mnie roznica wieku nie ma znaczenia.... ludzie dobieraja sie w pary baardzo roznie... moja starsza siostra od meza jest mlodsza o 13 z kolei moja mlodsza siostra ma mlodszego od siebie faceta,,,,,

wg mnie roznica wieku nie ma znaczenia.... ludzie dobieraja sie w pary baardzo roznie... moja starsza siostra od meza jest mlodsza o 13 z kolei moja mlodsza siostra ma mlodszego od siebie faceta,,,,,
wyrazy współczucia z powodu tesciowej jak ona tak mogła powiedziec dla mnie nie do pomyslenia pewnie jakbys miała wybór to bys z nia nie mieszkała i sie wogole do niej nie odzywała ja bym jej wogle dziecka nie pokazała franca jedna pewnie ja teraz uszy pieką