reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

Ale wiecie byłam prawie na skraju załamania:D Bo z 2 tyg temu pisałam Wam, że chcę iść na usg 3D no i żyłam z tą myślą. Tylko jak zadrynkałam się umówić to okazało się, że nie zdążę już bo mają takie rozległe terminy, że prędzej bym urodziła i Małą na żywo zobaczyła. Załamka sobie myślę. No ale dała mi ta babka w rejestracji namiary na innego ginekologa położnika co robi 3D i ten na szczęście mnie wcisnął na za tydzień:D Bardzo mi zależy by mieć filmik i fotki z 3D i przede wszystkim zobaczyć jak Mała mniej więcej wygląda. Gdyby moja ginka potrafiła nakręcać film ze zwykłego usg to bym nie szła na 3D.

reklama
kurde tez sie chyba wybiore na to 3D jeszcze...
tylko zastanawiam sie czy jest sens b maly zszedl glowka do kanalu rodnego i buzi mu juz ne widac na usg...i co mi po pupie w 3D??:-D

Ojeju w koncu was nadrobilam troche to trwalo hihi ja dzis tez dluzej spalam bo w nocy sie przebudzalam co chwila. Od paru dni tez mam problem z oddychaniem tzn nie jakis powazny ale ciezko mi sie oddycha i to tylko jak leze w nocy bo w dzien wszystko jest git. NO i dodatkowo jak leze na lewym boku a caly czas sie staram to mnie boli jak gleboko odetchne w okolicy serca takie lekkie uklocie albo uczucie ciezkosci wlasnie a jak sie na plecy glebne to nic mi nie jest wiec sie przewracam co chwile ale to chyba tak jak piszecie przez ucisk dzidz spytam ginki na nastepnej wizycie bo poki co to mocny bol nie jest tylko raczej dyskomfort.

Ja dzis wlasnie mam dzwonic i sie umawiam na to usg 3d wreszcie po weekendzie moze sie uda bo czekalam na mojego bo on bardzo chcial nasza malpke zobaczyc ja juz sie nie moge doczekac jestem ciekawa ile wazy ostatnio to 400 g wazyla:)

Jezeli chodzi o sexik to mi sie az tak nie chce chociaz jak mnie chcica dopadnie to jest grubo no ale i tak nie mam z kim sie sexowac hehe W poniedzialek wraca T i az sie boje jak mnie dopadnie po 2 miesiacach celibatu haha chyba bede musiala najpierw z nim pogawedke strzelic zeby sie nie rozpedzil bo jeszcze urodze pfu pfu :D

Kasiekk puk puk ja do ciebie;-)

Czy na usg gin ci wypycha główkę, bo mi w szpitalu wypychał bo " za nisko żeby zmierzyć" i cholernie bolało :-(

Szczerze mowiac to ja jak siedze w domu teraz ciagle sama to leca wlasnie rozciagniete dresy i koszulki mojego ale jak wychodze do ludzi to musze byc uczesana i umalowana no a jak moj skarb wroci to trzeba bedzie sie wziac w garsc i jakos wygladac chociaz na codzien chodzimy w dresach w domku nieznosze w jeansach po domku chodzic bo mi niewygodnie kupilam nowe fajne dresiaki i 2 sweterki i 2 bluzeczki ladne wiec bede mu sie stroic a co:)

reklama
Ja mam mierzona szyjke tez na kazdej wizycie ginka mi palcem mierzy a ktg jeszcze nie mialam pewnie bede miala jesli juz to pod koniec ciazy. Ostatnio mialam na usg oprocz zwyklego dopochwowe ale to dlatego ze lekarzowi sie wydfawalo ze mam lozysko przodujace a jak mi zapodal dopochwowe to stwierdzil ze jednak to byla pomylka teraz tez pewnie bede miala oprocz zwyklego to drugie bo kazal przypomniec zeby sprawdzic to profilaktycznie.

Do góry