reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
wróciłam
8x na dobę fenoterol, 3x isoptin bo mnie zatrzęsie
brzuch za twardy (w moim przekonaniu to on był miękki to ciekawe co by powiedział na ten który w moim przekonaniu jest twardy??)

5.11 usg
mam dość
idę wyć bo tylko na to mam teraz ochotę
narka:-(

a czemu od razu chcesz wyc !! spokojnie kobietko spokojnie !! czemu sie stresujesz ... po prostu gin chce opoznic jeszcze porod ile sie da ... ale wiesz dobrze ze de facto ty juz mozesz spokojnie szykowac sie do porodu !! ze 2 tyg jeszcze przemeczysz fenka i potem juz luz blues i kocie uszy z chrzanem !!! niech sie dzieje wola nieba !!

wróciłam
8x na dobę fenoterol, 3x isoptin bo mnie zatrzęsie
brzuch za twardy (w moim przekonaniu to on był miękki to ciekawe co by powiedział na ten który w moim przekonaniu jest twardy??)

5.11 usg
mam dość
idę wyć bo tylko na to mam teraz ochotę
narka:-(
juz niedlugo..
jak widze jestes w 36 a na takiej dawce fenoterolu nie urodzisz..
dwa tygodnie mina i bedziesz mogla tulic swoje malenstwo w ramionach..

Natalka spokojnie. Masz z nas najstarszą ciążę i dzidzia pewnie jest już duża. Fenoterol pewnie coś pomoże a w listopadzie chyba spokojnie możesz rodzić.
Georgina ja jutro zaczynam 36 tydzień, więc sytuację też mam niezłą:)

reklama
Do góry