G
Georgina
Gość
Ja również. A 9 miesiąc jest od 36tc??a wiesz ze ja tez ... patrzylabym chyba spokojniej na to wszystko co sie dzieje!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja również. A 9 miesiąc jest od 36tc??a wiesz ze ja tez ... patrzylabym chyba spokojniej na to wszystko co sie dzieje!!
O Boziu, następna:-) Ja tego nie chcę (takiego szokulca doznać). Mam fioła na pkt mojej córci i oby córcią do końca została:-)Laski wlasnie wrocilam z usg 3 d MOJA OLIWCI UROSLY JAJKA I FIUTEK HAHA LEKARZ NA MILION PROCENT STWIERDZIL ZE BEDZIE CHLOP BO MU JAJKA DYNDALY PRZY KAZDYM RUCHU WAZY 2050 I TERMIN WEDLUG USG PRZESUNAL SIE NA 15 GRUDNIA ALE ZOSTAJE PRZY 25 ALE JAJA!!!!!!!!!!!!Zaraz Was troche ponadrabiam ale jestem w szoku i pewnie troche to potrwa![]()
Ja również. A 9 miesiąc jest od 36tc??
Laski wlasnie wrocilam z usg 3 d MOJA OLIWCI UROSLY JAJKA I FIUTEK HAHA LEKARZ NA MILION PROCENT STWIERDZIL ZE BEDZIE CHLOP BO MU JAJKA DYNDALY PRZY KAZDYM RUCHU WAZY 2050 I TERMIN WEDLUG USG PRZESUNAL SIE NA 15 GRUDNIA ALE ZOSTAJE PRZY 25 ALE JAJA!!!!!!!!!!!!Zaraz Was troche ponadrabiam ale jestem w szoku i pewnie troche to potrwa![]()
No to jeszcze 3 tyg:-) Niecałe.tak by to z matemetyki wychodzilo![]()

O Boziu, następna:-) Ja tego nie chcę (takiego szokulca doznać). Mam fioła na pkt mojej córci i oby córcią do końca została:-)
Ale dziś dzień ciekawe co się jeszcze wydarzy???Laski wlasnie wrocilam z usg 3 d MOJA OLIWCI UROSLY JAJKA I FIUTEK HAHA LEKARZ NA MILION PROCENT STWIERDZIL ZE BEDZIE CHLOP BO MU JAJKA DYNDALY PRZY KAZDYM RUCHU WAZY 2050 I TERMIN WEDLUG USG PRZESUNAL SIE NA 15 GRUDNIA ALE ZOSTAJE PRZY 25 ALE JAJA!!!!!!!!!!!!Zaraz Was troche ponadrabiam ale jestem w szoku i pewnie troche to potrwa![]()