kasiek odpocznij !! przyda ci sie !!
lasencje c UK Martuska, Emira powiedzcie mi jak wygladaja u was ceny wozkow i wybor w porownaniu do cen i wyboru w polsce ?? bo zastanowilo mnie ostatnio ze moj szfagier wiozl do londynu juz chyba 4 wozek nowy zakupiony w polsce !! ze ponoc w anglii jest maly wybor i bardzo wysokie ceny !!
Mea rozne ceny tych wozkow. Ja porownalam z ciekawosci tylko wypasionego Bugaboo Cameleon do polskiego allegro i cena wychodzi podobna.
Prosze tu linka do wozkow z mothercare. Jak widac sa rozne typy i roznie kosztuja. Ja mysle, ze wybor jest duzy, ale moze sie myle. Nigdy nei przychodzilo mi rozgladac sie za woziem w PL
pushchairs from the Mothercare range - Online baby, Nursery & Maternity Shop
Wyobraźcie sobie, że ja dziś od bardzo dawna postanowiłam się sama zbadać wewnętrznie (wcześniej się nie dotykałam bo pisałyście, że lepiej szyjki nie dotykać). No ale pokusiłam się i niestety jej tam nie znalazłam.

Nie wiem czy to dlatego, że taka krótka? W poniedziałek mam wizytę w Wawce to postaram się wyciągnąć od gina jaką ma długość.
Mamo Stacha, ale mnie podkusilas, zeby szyjke zbadac. Ja obcykana raczej w szyjce, ale w ciazy nigdy tam paluchow nie pchalam. Noo sama nie wiem
Mataka, co do egzaminu to wiem, ze to stresujace, ale sporobuj sie mimo wszystko wyluzowac. Dalas z siebie wszystko i mam nadzieje, ze sie "pozytywnie rozczarujesz". Jak nie to trudno, bedzie kolejny. Ja cie pociesze, tez czekam na wyniki z eseju z kursu, ktory robilam 2 miesiace temu. Juz powinny nadejsc, a jeszce ich nie ma. Jak oblalam, to musze poprawiac a wcale mi sie to nei usmiecha przed rozwiazaniem. Po tez nie
Emira, ja na granta czekalam chyba jakies 4 tyg tak dla orientacji. Napisz jaki wozeczek wy bedziecie mieli? Moze zmienie opcje?:-) Pracujesz jeszcze? Ja teraz na urlopie z racji half term'u, potem zostaje mi jeszcze tylko 5 dni pracy i wolne pelna para, Hurra! Juz sie doczekac nie moge.
Nic dziewczynki, ja tez mowie dobranoc, bo moja corcia (nie kto inny;-)) robi akrobacje alpejskie w moim brzuchu i wysiedziec nie moge. Do jutra!