reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

u mnie nie przyjma bez legitymacji, tak mi powiedziano

Książeczka ubezpieczeniowa musi być podbita w innym razie mogą nawet na oddział nie przyjąć... no chyba że się płaci za poród.
A oczyszczanie przed porodem na pewno dołem:tak:

kasia wam juz wyoslila kwestie ksiazeczek wiec ja radze sie uprzec i powolac na konkretna ustawe /ja sobie w dokumentach wpisalam konkretne namiary i niech mnie ktos poprosi o ksiazeczke !!!! ponoc z ciezarnymi nie ma co sie klocic a zwlaszcza jak sie trafi na taka wredote jak ja :)

reklama
piękne wieści dzisiaj :tak:
daffodill, mój też się już wstawił główką ale kurcze niech poczeka jeszcze te 1,5-2 tyg :szok: ale nie przeczę, że się go doczekać nie mogę!!!
kopciuszku, ale pięknie waży Patryk :tak: duży i zdrowy facet z niego będzie :-p

witamy nową mamusię :tak:

a mnie naszło na prażony ser!!! i tylko mi frytek brakuje... ale frytki zrobię jutro :tak:
Prazony ser Cherie a coz to takiego a frytaski to tez bym wciagnela mniam.

Prazony ser Cherie a coz to takiego a frytaski to tez bym wciagnela mniam.

vyprazeny syr z hranolkami i tatarska omacka !!!!!!!!!! mistrzostwo swiata po ktore nalezy sie udac do czech albo na slowacje !!!!

a po polsku te jest ser panierowany i opiekany na patelni z frytkami i sosem tatarskim :)

ja na szczescie mieszkam blisko granicy ...u nas takiego sera sie nie kupi jak tam :)

Cherie ale mi narobilas smaka !!!!!

emira - a da się jeszcze coś zrobić? Ja tam nie wiem jak to u Was jest?

Teoretycznie sie da - trzeba sie odwolac i uzasadnic dlaczego uwazam ze ich decyzja jest niesluszna ale to moze byc takie wozenie sie z nimi. Napewno bedziemy probowac. Ale na chwile obecna jest mi delikatnie mowiac przykro bo okazuje sie cztery lata pracowalam zeby jakis niedoinformowany urzedas powiedzial NIE bo nie ma o niczym pojecia. To jest prawie 500 funtow (czyli ponad 2,5 tys zl) miesiecznie przez 9 miesiecy. A przez jakiegos dupka! moge tego nie dostac :crazy:

Z Anglii wrocilam niecaly rok temu bylam tam ponad rok uzbieralam troche kaski splacilam kredyt studencki i stwierdzilam ze czas sie zbierac do domku zreszta moj T nie znosil tam byc i z gory byl plan ze wrocimy szybko. Podobalo mi sie w sumie nie bylo zle najbardziej mi pasowaly wyprzedaze i to ze moge sobie na wszystko pozwolic a i jeszcze kaske odlozyc. Po powrocie szukalismy mieszkanka i przeprowadzka byla a potem szukanie pracy ale ze zaszlam w ciaze to sobie odpuscilam bo nie chcialam zaczynac pracy nie mowiac szefowi ze jestem w ciazy no i sobie siedze w domku. NIe zaluje nic a nic ze wrocilismy do Polski tam mi zycie jakos uciekalo to nie bylo to ale super przygoda i doswiadczenia!

Fajnie ze sobie radzicie. Bardzo sie ciesze jak ktos wraca i mu sie fajnie uklada :tak: A z tym uciekaniem zycia przez palce to masz calkowita racje. Nam juz tak ponad 4 lata uciekly. Dlugo moglabym o tym pisac.

czesc laseczki.... ja tak tylko na chwilke bo mi pizza wystygnie:) przyjechalam tylko do mamusi i juz mi dogadzaja :)..... hehhehe-moja siostra kochana zwlaszacza:-):-):-)

odezwe sie pozniej jak dam rade:) bo moze po takiej dawce jedzonka ruszyc sie nie bede mogla...:):):):-)

aaaaaaaa przyszla mi dzis posciel ktora zamawialam i jest sliczna :) naprawde wiec zakup udany ,,, czekamy tylko na dostawe reszty zamowionych przedmiotow:)

do pozniej ......................... albo do jutra:-):-)

reklama
Do góry