Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja sie poniekad ciesze ze juz wiem jak to boli i ze bede w stanie to rozpoznac.. ale moze wcale nie bedzie tak zle u Ciebie. kazda inaczej odczuwa bol.
Wybaczcie ale nie mogę was zbytnio nadrobić!
mogę tylko napisać ze narazie jest ok choc w nocy nie bylo łatwo... nie moglam spac ciagle mnie chwytaly bole ale na szczescie nie takie mocne jak te w dzien. jakos po 21 bylam juz w domku. Mialam takiego stracha.. bo mimo ze czekam tak bardzo na małą to taka akcja z nienacka bardzo zestresowala mnie. I wiecie co??? boje sie prawdziwej akcji... jesli bole beda takie silne a moze i silniejsze to masakra... juz pozniej te lzejsze to jakos udalo sie przejsc.. zwijalam sie w kłębek tak jak gdy mam okres i troche lzej bylo ale rwalo jak nie wiem co! nie wyobrazam sobie moojego meza przy prawdziwym porodzie!! kurcze jaki on biedny byl przestraszony... nie mnowie ze ja nie bo az na uspokojenie jakis zastrzyk dostalam i cos w tabletkach co mnie strasznie oszolomilo.
mam duzo lezec tak zeby malutka jeszcze z tydzien wytrzymala a pozniej moze sie dziac wola nieba no chyba ze wczesniej sie zacznie to juz mi nie ebda zatrzymywac tylko mam przyzwolenie wypchnac Julke na swiat:-)
Dobrze ze akcje udało się przerwac i jeszcze tr
oszke w dwupaku pochodzisz.
No to trzeba leżećDobrze ze akcje udało się przerwac i jeszcze tr
oszke w dwupaku pochodzisz.
Co do skurczy- no niesttey te własciwe bolą niemiłosiernie:-(ale nie ma co sie na zapas martwić.
Dziewczyny a Wy o znieczuleniu zewnątrzoponowym nie myślicie???
Mam 2 koleżanki które rodziły 2 razy SN, raz bez zoo a drugi raz ze znieczuleniem i ówiły ze nie ma porównania, ze trzeba zoo brać
Sugeruję się ich opinią bo dziewczyny mają porównanie.
U mnie w laboratorium jest tak
Naczczo-do 100
po godzinie (75 glukozy) do 180
po 2 godz (75 glukozy) do 140.
Ja kupilam taki sam ale nie wiem jak to bedzie po porodzie
Nie wiem jaki rozmiar nosisz bo jest taki sam biustonosz do licytacji co ja wylicytowalam za 14 zljesli ktoras ma roziar 85D to moge podac linka.
.

ani mi nie mow bo ja wcale nie wiem jak kupic ten biustonosz !!! zawsze nosilam w obwodzie 85 - teraz mierze i mam 97 !!! wiec co ja mam kupic ?? a jak obwod mi sie zmniejszy jak sie brzuszek obnizy /tak mi siostra mowila !!!!/ masakryczna masakra !!!!
!
.jaką mam teraz, najwyżej jak po porodzie będzie mała to ktoś mi kupi nowy.
Ja też kupuję taki rozmiar stanika jaki mam teraz bo nie wiem co będzie z moimi piersiami po porodzie a dokupić zawsze można![]()
![]()
A ja mam dylemat, czeka mnie prawdopodobnie cesarka (Maleństwo cały czas siedzi na pupie i nie wiadomo czy się odwróci) i nie wiem jakie znieczulenie mam do niej ewentualnie wybrać: narkozę czy w kręgosłup. Może któraś mi podpowie, doradzi, bo sama naprawdę nie wiem.
A jak to jest z tym leżeniem? Nie można podnosić głowy, tak? A czy samo robienie znieczulenia boli, wbijanie igły itp.?
.
I jeszcze jedno- nie patrzcie podczas cc na lampy nad stołem, bo wszystko się w nich odbija. Dobrze że jestem krótkowidzem
. Ale i tak jak podczas operacji spojrzałam do góry to widziałam coś tam w tych lampach brrrrr
.
Dziewczyny a Wy o znieczuleniu zewnątrzoponowym nie myślicie???
ja mysle o zoo ... ale musze to na spokojnie obgadac z lekarzem ...
powiedz mi tylko czy przy zoo trzeba lezec na lozku ?? bo nie wiem czy sie straci czucie w nogach czy nie ??
w szpitalu gdzie bede rodzic ponoc jest za free