Marzka283
synek Michaś
Trzeba koniecznie dopisać :-)Opuścili 10 przykazanie!
10. A na koniec czekają Cię nocne imprezy;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzeba koniecznie dopisać :-)Opuścili 10 przykazanie!
10. A na koniec czekają Cię nocne imprezy;-)
Kurcze a tam jest napisane by się samemu nie golić. No to mam pytanie do mojej ginki kolejne:-)
Kurcze a tam jest napisane by się samemu nie golić. No to mam pytanie do mojej ginki kolejne:-)

Dojrzewanie szyjkiMi tez powiedzila dzisiaj ze mam miekka szyjke ale tez nie wiem co to oznacza.
Ja myslę że w każdym szpitalu jest inaczej a to tylko ogólnikowe informacjeKurcze a tam jest napisane by się samemu nie golić. No to mam pytanie do mojej ginki kolejne:-)
No pewnie tak, ale wolę spytać ginki, tak samo jak pytałam o lewatywę, bo ona pracowała w tym szpitalu gdzie będę rodzić to powinna się orientować jak to z goleniem jest.Ja myslę że w każdym szpitalu jest inaczej a to tylko ogólnikowe informacje
Na pewno ja też musze zapytać...No pewnie tak, ale wolę spytać ginki, tak samo jak pytałam o lewatywę, bo ona pracowała w tym szpitalu gdzie będę rodzić to powinna się orientować jak to z goleniem jest.

( oprócz innych oczywiście).