Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
oj to super..tak Kochanie, ciśnienie rano było ładne, zaraz będę mierzyć znowu i mam nadzieję, że się trzyma. serce nie łomocze bo odstawiłam Fenia i nawet mnie skurcze nie łapią (odpukać), brzuch już też miękki.
domyślam się.
powiem tak-w sobotę był, kwiaty były.. wielki płacz .. obiecanki-cacanki wielkiej zmiany..
na kolacje pojechaliśmy.. i na 2012 do kina..a później każdy w swoją stronę.
oczywiscie jak mnie odwoził prosił zebym wrocila do domu ale stanowczo powiedziałam NIE.
w niedziele tez chcial przyjechac ale powiedziałam że nie chcę na niego patrzeć na razie żeby wszystko sobie poukładać..
fakt że brakuje mi go strasznie , popłakuje sobie po cichu.. ale wiem ze jeśli to przetrzymam a on naprawde udowodni że mu zależy to wszystko może być dobrze.
niech zrozumie co traci (a jeśli naprawdę kocha i mu zależy, to zrozumie).Heheh, uwzięły się na mnieee
Daffodill bóle nie zniknąA czuja u Ciebie mam na początek przyszłego tyg. Ok 23.11. Ale to tylko zabawa, proszę nie gryźć jak się nie sprawdzi
![]()
A ja naprzyklad bardzo sobie chwale FISSAN bo on mi bardzo pomogl na rozstepy i w bardzo szybkim tempie powodowal ich bledniecie. widocznie na kazdego inaczej dizala. Najgorzej wspominam krem na rozstepy z perfecta mama!!! to jest jak dla mnie jakis pic!!! widocznie na mnie ten krem nie mogl znalezc zastosowania!

oj to super..
Nikola własnie stopkę wypięła na znak że się cieszy![]()

nie ma to jak codziennie iść na posiedzenie 
daffodill nie to, że chcę straszyć czy coś, ale czop opisują właśnie jako taką galaretkę. Kochana może to już to?![]()