Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czy dziewczyny, które mają skrócone szyjki mają również opadnięte brzuszki? Czy brzuch zawsze opada przed porodem?
Mój mąż załatwi wszystko co trzeba, ale niestety też wszyscy go wykorzystują finansowo :-( Taki trochę z niego naiwniak, dobre serducho ma. Wszsytkim pomaga i wszyscy go oszukują. Chyba nigdy nie dostawał takiej wypłaty jak mu sie należała...
Tak sie zastanawiam z tą szyjką, bo mój lekarz cały czas mówi, że jest długa i mocno trzyma. Brzuszek też wysoko, a jednak skurczy mam coraz więcej i sama nie wiem co o tym myśleć![]()
nie . nie . nie..
do porodu to on wie ze musi do rydów..
Anooooa ty lachonie nie rob tego Mei!!!! a plewka dzis pokroil moja szwagierke a potem cerowal;-)co jak okreslil nie bylo latwe bo macice musial lapac a tam same szczatki:--
-(i biedaczka sie dowiedziala, ze juz koniec z dziecmi!!!
Mam pytanie do dziewczyn które mają osobny pokój dla swojego maluszka; czy będziecie spały w tymże pokoiku same z dzieciątkiem, czy razem z mężem ? bo jeśli maluszki budza się średnio co 2-3 godzinki to faceci będą do pracy chodzić totalnie niewyspani, ale spac osobno to też niezbyt miła perspektywa....

Mam taki mega wkur... ze szok!!!
juz mnie denerwuje praca mojego meza. nie placa mu a wysylaja go ciagle gdzies. teraz wyjechal 250km stad nie wroci do domu na czas a ja mam dzis lekarza!!! za daleko mam by isc pieszo a moje nogi pozwalaja przejsc max 100m a na taxi mnie juz nie stac!!! najbardziej ucieszylabym sie jakbym zaczela teraz rodzic i by go przy mnie nie bylo. ja mu tego nie wybaczylabym!! zwlaszcza ze pracuje dla chama a nie czlowieka!!!!!![]()
Wika mamy agencje turystyczną, sprzedajemy wycieczki
Dołączam sie do osób niewyspanych, prawie całą noc miałam skurcze raczej bezbolesne :-(
Czy dziewczyny, które mają skrócone szyjki mają również opadnięte brzuszki? Czy brzuch zawsze opada przed porodem?

albo minie sporo czasu zanim się zdecyduję na kolejną ciążę.