No właśnie też mnie to dziwi, już szukam przyczyny: czyżby organizm mój coś na jutro planował o czym ja nie wiem?ty tak wczesnie idziesz spac ??
Chyba będę musiała jednak jutro spakować tą torbę, nieprawdaż?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie też mnie to dziwi, już szukam przyczyny: czyżby organizm mój coś na jutro planował o czym ja nie wiem?ty tak wczesnie idziesz spac ??
haha to ja jestem o 3 tygodnie za Toba a torbe mam już spakowanąNo właśnie też mnie to dziwi, już szukam przyczyny: czyżby organizm mój coś na jutro planował o czym ja nie wiem?
Chyba będę musiała jednak jutro spakować tą torbę, nieprawdaż?
prawie.. stoi sobie grzecznie w rogu pokoju.. i zbiera kurz 
haha to ja jestem o 3 tygodnie za Toba a torbe mam już spakowanąprawie.. stoi sobie grzecznie w rogu pokoju.. i zbiera kurz
![]()
ja sie zebrałam po tym jak sie ostatnio tak wystraszylam.. i ten zakaz seksu..a mi do pakowania jeszcze daleko ... jakos nie moge sie psychicznie zebrac zeby to zrobic ...

haha to ja jestem o 3 tygodnie za Toba a torbe mam już spakowanąprawie.. stoi sobie grzecznie w rogu pokoju.. i zbiera kurz
![]()
możesz tez nie miec takich wyszukanych objawów jak niektóre dziewczyny a wylądujesz na porodówce szybciej niż oneOstatnio nie mam zbytnio czasu tu zaglądać bo jutro mój mąż ma urodziny i musiałam porobić zakupy na imprezkę, mikołajki i takie tam. Strasznie nie chce mi się wyprawiać tych urodzin, ale tak naprawdę to nigdy go w grudniu nie ma i to będą jego pierwsze urodziny od kilku lat wiec mimo mojego zaawansowanego stanu nie narzekam i będę jutro piekła ciasta i sprzątała :-(
Widzę, że niektóre dziewczyny zostały lekko przystopowane z pomysłami przyśpieszenia porodu. Sama sądze, że nie ma co przyśpieszać dziwnymi metodami bo jest jeszzcze czas, po terminie niektóre metody może i mają sens, ale i tak bym uważała. Sama nie mam niestety zadnych oznak zbliżającego się porodu (zostało mi 6/ 5 dni) nawet brzuch mi sie nie obniżą i jak was tak czytam to niekiedy sie martwie, że zacznę rodzić za miesiąc bo nic sie nie dzieje. Braxtony jakieś miewwam, ale nie mierze czasu bo to i tak nie oznacza porodu. Jak się zacznie to wówczas raczej nie umknie to mojej uwadze
Mea bardzo ładnie wyglądałas w telewizji tak delikatnie i nieśmiało, całkiem inaczej sobie ciebie wyobrażałam ;-)