Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cherie,a u lekarza bylas?zatoki-wspolczuje.mnie przeszly,jak sie ze Slaska wyprowadzilam..
i może spróbuję zjeść coś delikatnego.hej
Aneczka12 mi lekarz w pierwszej ciąży tez powiedział, ze nie mam się nastawiać na poród w terminie. Według @@@ miałam rodzić 11.09 a urodziłam 12.09 o 7-30 rano. Dwa dni przed porodem mi powiedział ze jeszcze tydzień pobiegam z brzuchem, a wyszło inaczej.
To może przyjść nagle. Niektóre kobiety myslą ze już rodzą i ciążę przenoszą a u innych jest CISZA i w pewnym momencie idzie galopem.
MEA a moze u tego sprzedawcy uda ci sie kupic biustonosz
Przedmioty użytkownika moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ma duzo rozmiarow;-)i ceny takie sobie.
W Irlandii juz zaczeli szczepienia dla grup ryzyka,w pierwszej kolejnosci ciezarowki i dzieci.Tez sie zaszczepilam,bo maz nalegal,ale teraz nie zaluje,ze go posluchalam.Szczegolnie,ze jezdzilam na uczelnie codziennie autobusem pelnym ludzi!!No i sama uczelnia.Dziwie sie ,ze wczesniej nie zlapalam.Po porodzie druga dostane.A dzidzia po 6 tyg. od urodzenia.Lepiej dmuchac na zimne.
ale maz mi nie kaze kupic
mowi zebym sobie tez stringi uzywane kupila
ja sie jednak gleboko zastanawiam.
co bardzo mnie cieszy!Tez mam na oku taki z Alles uzywany za 28 zlale maz mi nie kaze kupic
mowi zebym sobie tez stringi uzywane kupila
ja sie jednak gleboko zastanawiam.
.
.