Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
) nocy. Zjadlam nalesniki i sie relaksuje.Ale luksus:-)jejciu az ci zazdroszcze
dlaczego u mnie tak nie ma:-(
Witam
Od rana posprzatalam, wykapalam sie , ogolila, umylam i wymodelowalam wloski. Niedlugo musze isc na wywiadowke do syna. Tak , tak - wlasnie w niedziele bo syn ma w niedziele polska szkole. Tak wiec znow wroce lekko wkurzona.
Co zrobic z bystrym nastolatkiem - minimalista, ktory ma w nosie staranie sie mimo ,ze ma mozliwosci.

, to jest straszne i jak widzę mój syn wśród rówieśników nie jest odosobniony. 

sam nic by nie zrobił, choć ma wypisany zakres materiału, i właśnie przypomniało mi się, że w poniedziałek ma sprawdzian z angielskiego

, o którym on zapomniał i od 7.30 grał na playstation. Są w drodze do Gryfina, więc dzwonię i przypomnę synkowi.

Witam
Jeszcze niczego nie nadrobilam . Sprawdzilam tylko liste nowonarodzonych (a tak na marginesie Mea - nie wiem czy cos zle licze. Magdas miala termin na 15.12 a urodzila wczoraj wiec jak mogl byc to 39 tydz i 3 dni.? Cos mi tu nie gra. Ja bylam wczoraj 39 i1 dzien mimo ,ze mam termin 4 dni przed magadas. Moze maly bledzik w terminie lub w tygodniach sie wkradl? )
emwu,w Irlandii kobietom w ciazy podaja inna szczepionke niz reszcie,podaja celavapan,bo on nie zawiera rteci.Potem trzeba szczepienie powtorzyc.Pandemrix jest podawany pozostalym grupom.Ja nawet sladu po zastrzyku nie mialam.Tak jak z kazda grypa,w ciazy zawsze gorzej sie przechodzi,a ta sie rozprzestrzenia szybko.Ide se tosty zrobic.My,zwyczajem irlandzkim,obiad wieczorem jemy,wiec teraz czas na drugie sniadanie![]()

No pewnie masz racje ale ja nawet sie nie zainteresowalam szczegolami tej szczepionki - poprostu jakos mnie nie ciagnie do tego szczepienia.

Ech, a to dopiero 4 dzien od porodu...