Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jak bed w domu to w Wigilie ubiore z mezem choinke i zrobie pomarancze z gozdzikami zeby mi ladnie w kcuhni pachnialo;-)cześć Laseczki!
mam pytanie (może trochę głupie:-))kiedy zaczynacie przystrajać chatki na święta???![]()
ja feminatal zaczelam bac jeszcze jak sie staralismy o dziecko !! i tak mi zostalodzieki temu mialam dosc dobra morfologie na starcie /bo ja to ogolnie zle sie odzywiam ... /
zrobie pomarancze z gozdzikami zeby mi ladnie w kcuhni pachnialo;-)
ja to się już doczekać nie mogę i tak się zastanawiam czy jakbym zaczęła w tym tygodniu to nie będzie głupio-okna tylko zostawię na przyszły tydzieńjak bed w domu to w Wigilie ubiore z mezem choinke i zrobie pomarancze z gozdzikami zeby mi ladnie w kcuhni pachnialo;-)
nic poza tym nie robie....

i kupilam takie aniolki z gwiazkami do naklejenia na okno wiec juz swieta w pelni u mnie:-)wbja sie gozdziki w pomarancze niebrana np we wzorki i sie zostawia:-)A jak to się robi ?pierwsze przyznam słyszę
![]()
czyli ja już też mogę!!no wlasnie co to za pomarancze?pierwsze slysze...ogolnie to u mnie juz choinka stoi od paru dni bo moj M sie uparl zeby juz ubraci kupilam takie aniolki z gwiazkami do naklejenia na okno wiec juz swieta w pelni u mnie:-)
fajowskowbja sie gozdziki w pomarancze niebrana np we wzorki i sie zostawia:-)
tak intensywnie pachnie ja lubie ten zapaszek:-)
tylko ja ich wbjam wiecej niz na tym zdjeciu....i wbijam je zawsze w jakis wzroek wzdluz pomaranczy![]()
wbja sie gozdziki w pomarancze niebrana np we wzorki i sie zostawia:-)
tak intensywnie pachnie ja lubie ten zapaszek:-)
tylko ja ich wbjam wiecej niz na tym zdjeciu....i wbijam je zawsze w jakis wzroek wzdluz pomaranczy![]()