• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2009

reklama
No mi powiedzieli, że mam mocniejsze przepowiadajace :confused: ja teraz praktycznie non-stop siedze w wannie, raz przechodzą, raz nie .... może ten masaż mi coś pomoże :baffled: jesć mi nie daje, spać nie daje, cholera już niech bedzie ta ''godzina zero''! mam chociaż taką nadzieję, że jak się teraz u mnie to tak powoli rozwija to potem poleci aż miło ;-)czyli szybko i konkretnie ...

Pewnie tak jak zakładałam przebaluję sylwka na porodówce :-D

Witam sie i ja:-)zaraz zabieram sie za jakies sniadanko ale sama nie wiem co zjesc:-(
Martwie sie troche o MEE bo wczoraj napisalam do niej dwa sms-ki a ona nic-cisza:confused:przeciez to do niej nie podobne:eek:no chyba ze Agatka daje jej czadu:-D
Ja dzis mialam fajna noc:-)maly obudzil sie tylko dwa razy wiec dal mamusi pospac;-)oby tak dalej:tak:

Ja widzę z jednej strony plusika tej sytuacji- pojadłam na święta na maxa! 2 kg do przodu hhee:-D

Teraz jeszcze nie urodziłam a martwię się jak u mnie będzie z pokarmem (leci siara, sutki swędzą) ale kto go tam wie jak bedzie po porodzie :baffled: i ciekawe jak mój bedzie spał w nocy no i .............
Jak bedzie wygladał!!!!

:cool2:

Witam wlasnie postanowilam do was cos naskobac ale moje malenstwo sie obudzilo ;-) wiec innym razem ehh jestesmy jeszcze na załatwianiu róznych spraw ale jeszcze chwila ogarniemy sie i troche -popiszemy :-) pozdrawiam

Hej hej:)
Jak tam minely swieta? wszystkiego dobrego Wam zyczymy, coby malenstwa rosly zdrowo i byly grzeczne:tak:

Ja korzystam wlasnie z okazji, ze moje bable poszly chwilowo spac... Daja mi tak popalic, ze nawet nie pytajcie, ale i tak kocham je najbardziej na swiecie:-)
Tylko zeby chociaz w nocy chcialy spac...:sorry2:

Nie mam nawet czasu z Wami popisac, bo zajmuje sie malymi sama i ciagle mam cos do zrobienia. Ale pocieszam sie, ze jeszcze troszke i zaczna lepiej spac i jakos poukladamy sobie ten czas.

Ogladalam Wasze malenstwa, sa cudowne! Nie ma to tamto mamusie grudniowe sie postaraly:tak:

No to lece, bo Amelka juz krzyczy:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry