desmont
Fanka BB :)
ja mam
ktory masz i jak sie sprawdza???
bo ja bym chciała tego QUINNY
ale maz jeszcze probuje mnie przekonac do mura
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja mam
Ja mam maxi cosi mura 4 (czarny) i jesteśmy z niego bardzo zadowoleni. Jest cichutki i po prostu płynie jak się go prowadzi. Narazie używamy gondolki i fotelika samochodowego również max cosi - wszystko rewelacja. Jedynym minusem tego wózka jest to, że ledwo nam sie mieści w bagażniku. Poza tym same plusy. Pozdrawiam i mam nadzieję, że mogłam trochę pomóc:-)
cześć Dziewczynki!
odpukać, od 3 dni nie ma kolek. niestety jednak od 3 dni jest jedna kupa na całą pieluchę (po której Daniel jest cały do mycia i przebrania), a gniecie ją wiele godzin - dziś od 4 nad ranem i jeszcze nie zrobiłprzez to gniecenie stęka jak stary dziadek i co chwila mu się ulewa, a po każdym większym ulaniu ma czkawkę - nienawidzę kiedy go tak czka, mam wrażenie, że się bardzo męczy :-( i nie wiem czy to przez Bebilon czy przez Bobotic, czy przez to, że często przy cycu leży (ile zje to nie wiem, ale niedużo). jak wiecie - wcześniej robił po 5-6 kupek a czasami i więcej. mam się martwić?
co do butelek - my mamy Lovi i jestem z nich zadowolona ale chętnie kupię te z Dr Brown i je także przetestuję. mam też z Aventu ale (jak już nie raz pisałam) nie jestem do nich przekonana, mają beznadziejne smoczki (Bebilon Comfort z nich nie leci, z Lovi Daniel ssie bardzo dobrze).
poza tym byliśmy wczoraj w poradni preluksacyjnej i na 28.01 mamy skierowanie na usg bioderek - póki co profilaktycznie zakładamy już nie jedną pieluchę a dwie, nie leżymy na boczku i nosimy tylko brzuszkiem do brzucha (zalecenia lekarza), bo Danielek coś za słabo odwodzi lewą nóżkę. byliśmy też u okulisty i znowu antybiotek przez 2 tygodnie - tym razem Floxal. jeśli on nie pomoże to przetykanie kanalików.
U mnie to samo. Kazali mi zażywać ten cholerny tardyferon, a wiadomo, jak to jest przy zażywaniu żelaza....
Zażywam witaminy, dokładnie Prenatal, zawiera żelazo. Bo Feminatal chyba nie ma w składzie żelaza, o ile pamiętam, zażywałam go w ciąży, ten z DHA.
. Ale to pewnie dzidziuś wszystko wyciągał, a teraz to już się odbuduje ta krew. Mexi ja przy Hani po prostu szłam do łazienki i odciągałam ręcznie troszkę mleka...tak aby poczuć ulgę...ale nie właśnie za dużo żeby się nie narobiło więcej
Tak wyczytałam w gazecie i sprawdzało się!
Miałam problem przez pierwsze miesiące bo mała najadała się z jednej piersi a drugą rozsadzało!
I jak tak po trochu spuszczałam mleko to było ok:-)
moj robi 1 na dwa dni..ale jest na moim pokarmie i mowia ze moze tak byc na matki meleku...
...
mu od ubieglego tygodnia wychodzilismy na chwile do przychodni, do mamy ... na kilka chwil na werande ... a dzis tez tylko z auta na wozek i do jednego sklepu wiec max 15 min na dworzegrunt zeby sie mala przyzwyczajala ... a peditra powiedziala ze jak nie ma wiekszego mrozu jak -5 to mozna werandowac i pojezdzic autem /czyli wyjscie na chwile a nei na dlugi spacer/
.a , nie napisalamJa mam Quinny