• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Hallo

• Starter tematu Starter tematu Marzena80
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Tsarina, jest taka cichociemna

Kasiu, Ty nie dziękuj bo nie ma za co. Podziękuj swojemu Fisiowi, że się tak super rozwija. Mój Tomi to by z Marzeni Nati pogadał. Ona by mówiła ,,fajnie ,nie'' on ,,brawo,brawo'':-D.

ha ha ha

Kasiu na razie nie mam żadnego kontaktu z darią i sylwią. na bb ich nie ma, a smsów pisać nie będę. czasmi mam wrażenie, że się narzucam już z tymi prfopozycjami spotakań, bo ja rzucam terminami, a one potem odwołują. więc tym razem czekam na ich ruch. jakiś czas temu zapytałam je na bb czy 23 marzec aktualny, ale odpowiedzi brak... pożyjemy - zobaczymy. ja już nie pytam. one nie pracowały, a i tak wiecznie czasu nie miały. a teraz jak daria pracuje to już w ogóle marne szanse...

widzicie - tylko o spotkaniu wspomniałam to Daria się pojawiła... przypadek czy też czytuje??? ja tylko nie kapuję o co im tam z Przemkiem chodziło. dziwne to jakieś dla mnie było... ale nie wypytuję. Daria jest fantastyczna! ale jakiś ten układ między nimi dziwny był...

a Iza jeszcze mówi "ooo pociąg jedzie":-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry