• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Hallo

• Starter tematu Starter tematu Marzena80
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
i patrzcie - jak wynikła sprawa ze spotakaniem to po kilka postów dziennie nagle się pojawiało, a dzis - jak malgoss napisała - to prawie, że cisza...

reklama
Z drugiej strony to mogła się zastanowić za nim je zaprosiła. Jeśli się kogoś zaprasza to za free i tyle.Uważała,że przyjadą jak będzie zimno? Normalne ,że będą chciały wypocząć jak będzie gorąco. Mogła wcześniej uzgodnić z M,ze chce zrobić zlot i potrzebuje miejscówek i jak to zrobić żeby było dobrze. Ustalić co i jak i dopiero zaproponować. Sama jest sobie winna.

Masz racje. Zaprosiła a nie pomyślała,ze zechcą przyjechać dziewczyny z dalszych stron. Myślała,ze przyjadą te z bliska i szybko ich się pozbędzie. Sama jest sobie winna i tyle.

reklama
Kasiu - ciężkiego tygodnia ciąg dalszy... jutrro na urodziny idziemy wpólnie babcia i dziadek robią. jest msza w kościele, potem obiad itd. a w niedzielę do pracy. a na dokładkę padł mi komp w szkole i jest do bani. na tym kompie mam program biblioteczny i całą księgę inwentarzową - ponad 19 tysięcy pozycji. jak mi tego programu nie wyciągną jakimś cudem z tego kompa to nie wiem co będzie... chyba ze 3 lata będę to odtwarzać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry