• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Halo halo styczen 2019

reklama
Jeansy, ale bardzo rozciągliwe. Na stronie tak wyglądają a na żywo są mniej powycierane:
Link do: MAMA Super Skinny Jeans - Ciemnoszary denim - ONA | H&M PL
Fajne [emoji6] faktycznie na stronie jaśniejsze są. I niebieskie ciemne też ładnie wyglądają. Ja tylko mam nadzieję że jak kupie takie spodnie to mi na długo starcza bo mi nie tylko brzuch ale i tyłek już strasznie urósł i z taką tendencja boję się co będzie dalej [emoji23] nigdy nie miałam problemu z wagą. Żadnych diet, jadłam co chciałam i waga około 50 kg. A teraz 11 tydz a ja już 55,5 kg. Aż się dziwnie czuje z taką ilością ciałka [emoji23]

Fajne [emoji6] faktycznie na stronie jaśniejsze są. I niebieskie ciemne też ładnie wyglądają. Ja tylko mam nadzieję że jak kupie takie spodnie to mi na długo starcza bo mi nie tylko brzuch ale i tyłek już strasznie urósł i z taką tendencja boję się co będzie dalej [emoji23] nigdy nie miałam problemu z wagą. Żadnych diet, jadłam co chciałam i waga około 50 kg. A teraz 11 tydz a ja już 55,5 kg. Aż się dziwnie czuje z taką ilością ciałka [emoji23]

Z mojego doświadczenia ze spodniami tego typu z H&M wynika, że wszystkie z czasem się rozciągały wiec myślę, że spokojnie do końca ciąży wystarczą.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry