reklama

Iława

• Starter tematu Starter tematu Kinga85
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam porannie;)
Ja znowu wstalam dzis razem z mezem i tak juz sobie siedze:) kawe pije.
Fifik jeszcze śpi:)
anetka co u ciebie, lepiej juz dzis sie czujesz? jak wczorajszy wieczór z mężusiem minął?:cool2:
marcia
a jak tobie wieczór wczoraj minął? co u was i jakie plany na weekend! :)

Hejka.
Ja mam swoich dwóch facetów jeszcze w domku, ale zaraz idzie duży do pracy a mały zostaje ze mną :)
My jednak teraz na kaszuby nie jedziemy, bo jutro rano m. idzie do pracy...muszę wymyślić coś na popołudnie i niedzielę.
Anetko widzę twój mąż tak jak mój... Mój m. lubi sprzatać i gotować hehe :)
A ja dzisiaj na obiadek mam rybkę, a co tam przy piątku popościmy trochę!

ja własnie wróciłam z Filipem z miasta:) zjadł teraz parówkę cielęcą (uwielbia je) i już lezy w swoim łóżeczku wiec zaraz zaśnie:)
Ja zjadłam kabanosa hehe i teraz sobie leże i odpoczywam przed tv i lapem:-)

Anetko ciesze się że u ciebie lepiej i że mogłam sprawic wczoraj że się uśmiechnełaś!;-) No i dokładnie tak jak piszesz, juz dzis łikiendzik sie zaczyna!!!:cool2:
Dobrze masz z tym swoim mężem tak ci pomaga:) moj M też sprząta ale tylko w soboty:-D no i też zarąbiscie potrafi gotować! :)

Marta na kaszuby pojedziecie innym razem;-)

JAK JA KOCHAM PIĄTUSIUSIEE!!!:-D:rofl2: tz piątki gdy ktos nie wiedział o co mi chodzi:-p:cool2:

reklama
Oj dziewczyny a co wy tak cicho? Jak nie wy!
Mi Jakubek zasnął... Idę pozmywać po obiadku wstawię pranko i siądę do komputerka.
Na wieczór umówiłam się z koleżanką na paznokietki... jak nam dzieci zasną to my przy pazurkach poplotkujemy.
Dzisiaj znowu ukrop na dworze. Byłamz mężem i synkiem tylko troszkę na lodach...a na dłuższy spacer pójdę jak mały wstanie...
A co u was?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry