Odroczony , progesteron 1,1 . Pani doktor powiedziała że nie chce ryzykowaćA transfer na świeżo czy odroczony?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Odroczony , progesteron 1,1 . Pani doktor powiedziała że nie chce ryzykowaćA transfer na świeżo czy odroczony?
Super! Niech się wgryza! Kiedy masz zrobić betę w klinice? I czy będziesz robić jakieś testy wcześniej dla siebie?Melduje , że kropek na miejscu . Teraz to czekanieprog 15,15
dołożyła prolutex
W tej trudnej sytuacji to chyba dobre wieści?Dobra beta 27,1. Mogę odstawiać leki i przyjść na wizytę jak będę miała okres. A w razie jakby coś z terminami nie pasowało, to od 2dc mam zacząć brać estrofem w razie co i przyjść jak najszybciej.
Już chyba się wypłakałam w weekend i dzisiaj jest już lepiej. Chociaż nadal mega smutno, to cieszę się że mogę odstawić leki i już czekać na nowy cykl. Mam tylko nadzieję, że szybko przyjdzie miesiączka…W tej trudnej sytuacji to chyba dobre wieści?
Jak się czujesz?
Ta beta jest maleńka, więc powinna zejść raz dwa. Trzymam mocno kciuki, żeby szybko poszło!Już chyba się wypłakałam w weekend i dzisiaj jest już lepiej. Chociaż nadal mega smutno, to cieszę się że mogę odstawić leki i już czekać na nowy cykl. Mam tylko nadzieję, że szybko przyjdzie miesiączka…![]()
Silna babka z CiebieJuż chyba się wypłakałam w weekend i dzisiaj jest już lepiej. Chociaż nadal mega smutno, to cieszę się że mogę odstawić leki i już czekać na nowy cykl. Mam tylko nadzieję, że szybko przyjdzie miesiączka…![]()
Mam nowa paczke testów z amazona wiecSuper! Niech się wgryza! Kiedy masz zrobić betę w klinice? I czy będziesz robić jakieś testy wcześniej dla siebie?jakimi igłami będziesz wstrzykiwać prolutex?