Motylkowa!
Fanka BB :)
Ponad 3800 i ma tendencje przybierania około 250/300 gramów na tydzień. Więc w następnym tygodniu będzie 4 kilowy klocuśA ile waży teraz?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ponad 3800 i ma tendencje przybierania około 250/300 gramów na tydzień. Więc w następnym tygodniu będzie 4 kilowy klocuśA ile waży teraz?![]()
Coś o tym wiem, urodziłam 4100Ponad 3800 i ma tendencje przybierania około 250/300 gramów na tydzień. Więc w następnym tygodniu będzie 4 kilowy klocuśa jeśli się okaże że czeka mnie kilkudniowa indukcja to będzie pewnie więcej
![]()
Zobaczyłam posta od Ciebie i już myślałam, że się dziejePonad 3800 i ma tendencje przybierania około 250/300 gramów na tydzień. Więc w następnym tygodniu będzie 4 kilowy klocuśa jeśli się okaże że czeka mnie kilkudniowa indukcja to będzie pewnie więcej
![]()
Halko halko czy wiadomo co i jak?Hejka! Wczoraj miałam wizytę, endo rośnie, jestem na estrofemie. W przyszłym tygodniu jeszcze jedna wizyta, ostatnia przed transferem, więc ona będzie kluczowa, bo wtedy będę wiedzieć co i jak
Jak Ty się czujesz?![]()
My się baliśmy zaraz po transferze. Ale po pierwszym transferze na pierwszej wizycie lekarz mówił że można współżyćHej mam głupie pytanie zapomniałam się zapytać lekarza ile dni pi transferze mozna sie juz kochaćja sie cykam a mąż niecierpliwi
![]()
u nas mieliśmy zakaz w ogóle do USG. Później też mieliśmy zakaz, ale to już wynikający z mojego krwawieniaHej mam głupie pytanie zapomniałam się zapytać lekarza ile dni pi transferze mozna sie juz kochaćja sie cykam a mąż niecierpliwi
![]()
Ja właśnie wracam z wizyty i nie zapytałamMy się baliśmy zaraz po transferze. Ale po pierwszym transferze na pierwszej wizycie lekarz mówił że można współżyć
Ja bym czekała do wizyty![]()
U mnie w 4+6 nie było jeszcze nic, nawet YS. Także myślę, że w 5+2 zarodka by nie było... W 6+3 był już zarodek z sercem.Dziś miałam pęcherzyk GS 0.72 z widocznym YS lekarz powiedział ze na pewno nie jest pusty i następna wizyta za 11.02 bo wcześniej jedzie na ferie:/ jestem w 5+2 tc czy nie powinno być juz widać zarodka ?