Kosinka94
Moderator
GratulacjeMeldujemy, że nasz kropek, który dopiero wczoraj był maleńkim kropkiem, podjął dziś kolejną, tym razem udaną próbę przyjścia na świat.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GratulacjeMeldujemy, że nasz kropek, który dopiero wczoraj był maleńkim kropkiem, podjął dziś kolejną, tym razem udaną próbę przyjścia na świat.![]()
wspaniale!! GratulacjeMeldujemy, że nasz kropek, który dopiero wczoraj był maleńkim kropkiem, podjął dziś kolejną, tym razem udaną próbę przyjścia na świat.![]()
GratulujęMeldujemy, że nasz kropek, który dopiero wczoraj był maleńkim kropkiem, podjął dziś kolejną, tym razem udaną próbę przyjścia na świat.![]()
Meldujemy, że nasz kropek, który dopiero wczoraj był maleńkim kropkiem, podjął dziś kolejną, tym razem udaną próbę przyjścia na świat.![]()
Gratulacje! Jak się czujecie?Meldujemy, że nasz kropek, który dopiero wczoraj był maleńkim kropkiem, podjął dziś kolejną, tym razem udaną próbę przyjścia na świat.![]()
Wszystko dobrze@Pierwsze 🥰 co u ciebie słychać? Wystartowaliście w tym roku z nową procedurą i transferami?
Ale miałam wyczucieWszystko dobrzedziękuję że pytasz
Hah Oj takwłaśnie dziś ogłosiłam na wątku kreskowym to że MAMY TO
Transferowaliśmy 20 stycznia 6 dniową blascocyste.
Wczoraj robiłam w 10 dpt bete dla kliniki wyszła 191.
Przyrostów nie mam jakiś spektakularnych ale są w normie.
Teraz czekamy na wizytę u lekarza i zobaczymy co dalej.
Proszę trzymać kciuki żeby było wszystko okej️
Oczywiście trochę się boję ze za mało no ale mam nadzieję że wszystko będzie okejpo tylu próbach nieudanych głowa fiksuje
![]()