reklama

In vitro 2024 - refundacja

Ale miałam wyczucie :D to wspaniała wiadomość trzymam mocno kciuki za Was ♥️ niech kropek rośnie ♥️ czymś się różnił ten transfer od poprzednich ? Miałaś jakieś dodatkowe leki?
No wyczucie masz super ❤️
Dziękuję ❤️
Hmm do transferu podeszłam na większych dawkch progesteronu plus jeszcze po transferze lekarz dorzucił dodatkową dawkę prolutexu. Przypilnowałam sobie poziom tsh bo zauważyłam że na cyklach sztucznych mam wysokie tsh także lekarz włączył mi euthyrox oraz transfer miałam z accofilem i encorton (kiedyś też miałam z tym zestawem ale zamiast encortonu miałam prograf).
Także co z tego zadziałało to nie mam pojęcia 😆

reklama
Wszystko dobrze 🥰 dziękuję że pytasz ☺️

Hah Oj tak 🥰 właśnie dziś ogłosiłam na wątku kreskowym to że MAMY TO 🥰🥰
Transferowaliśmy 20 stycznia 6 dniową blascocyste.
Wczoraj robiłam w 10 dpt bete dla kliniki wyszła 191.
Przyrostów nie mam jakiś spektakularnych ale są w normie.
Teraz czekamy na wizytę u lekarza i zobaczymy co dalej.
Proszę trzymać kciuki żeby było wszystko okej✊☺️☺️
Oczywiście trochę się boję ze za mało no ale mam nadzieję że wszystko będzie okej 😀 po tylu próbach nieudanych głowa fiksuje🤣
Bardzo się cieszę na Twoją pozytywną betę🙂 t trzymam kciuki za Kropka✊✊

Cześć dziewczyny może to nie miejsce ale wierzę że któraś z Was będzie umiała pomóc. Czy któraś z Was podchodziła do procedury z wynikami biopsji tarczycy III w kategorii Bethesda. Rok temu biopsja wyszła mi II dr kazała mi powtórzyć przed ciąża żeby mieć spokojną głowę a tu taki klops. Na wizyte idę ale dopiero za 2 tyg.

Wszystko dobrze 🥰 dziękuję że pytasz ☺️

Hah Oj tak 🥰 właśnie dziś ogłosiłam na wątku kreskowym to że MAMY TO 🥰🥰
Transferowaliśmy 20 stycznia 6 dniową blascocyste.
Wczoraj robiłam w 10 dpt bete dla kliniki wyszła 191.
Przyrostów nie mam jakiś spektakularnych ale są w normie.
Teraz czekamy na wizytę u lekarza i zobaczymy co dalej.
Proszę trzymać kciuki żeby było wszystko okej✊☺️☺️
Oczywiście trochę się boję ze za mało no ale mam nadzieję że wszystko będzie okej 😀 po tylu próbach nieudanych głowa fiksuje🤣
Aaaaaa pieknie 😍😍😍😍 gratulacje 😍 to druga procedura?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry