reklama

In vitro 2024 - refundacja

eh, no to jak teraz biało to trochę sraka. Niby jeszcze jest szansa, ale ja raczej z tych, co uważają, że powinno już wyjść... No nic, daj znać jak beta. Ja miałam taką samą sytuację, w pierwszej procedurze jeden zaodek i nic.
Ale jakaś szansa jeszcze niby jest..
Możnaby było gdybać, że to mozaika i może trzeba dać jej czas na „regenerację” i implantacja może być później… ale z historii tutaj późna implantacja nic dobrego nie wróży…
Dam znać, oczywiście, ale nie nastawiam się na spektakularne wartości…

reklama
Możnaby było gdybać, że to mozaika i może trzeba dać jej czas na „regenerację” i implantacja może być później… ale z historii tutaj późna implantacja nic dobrego nie wróży…
Dam znać, oczywiście, ale nie nastawiam się na spektakularne wartości…
no, generalnie są historie później implantacji i zdrowych ciąż, ale niestety niewiele. Życzę Ci, żeby Twoja taka była. Będę czekać na info.

Hejka, sikałam dziś na pinka, ale biało. Także pierwsza procedura do dupska 🥲

Scared Homer Simpson GIF by reactionseditor

🥺🫂

Cześć Dziewczyny
Chciałabym was dopytać ponieważ za 2 tygodnie mamy kwalifikacje na nfz do invitro jeżeli się nie zakwalifikujemy to będziemy próbować prywatne.
Ale moje pytanie są :
-Czy miałyście stymulację gdy od kobiecej strony jest wszystko w porządku ?
-Czy udało się wam w 1 transferze ?

Cześć Dziewczyny
Chciałabym was dopytać ponieważ za 2 tygodnie mamy kwalifikacje na nfz do invitro jeżeli się nie zakwalifikujemy to będziemy próbować prywatne.
Ale moje pytanie są :
-Czy miałyście stymulację gdy od kobiecej strony jest wszystko w porządku ?
-Czy udało się wam w 1 transferze ?
Hej :)
odpowiadając:
- tak - tutaj trochę nie rozumiem pytania, stymulacja jest po prostu, żeby pozyskać jak największą ilość jajeczek, nawet jak owulacje są :) jeśli by nie można było tego zrobić, jak u kobiety wszystko jest ok to większość par by w ogóle nie zakwalifikowało do IVF :D
- nie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry