a co z tą Twoją betą wiadomo coś ?Zrobiłam rano test i jest kreska![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a co z tą Twoją betą wiadomo coś ?Zrobiłam rano test i jest kreska![]()
No to pięknie wszystkoDoskonale rozumiem, bo u mnie wiedzą w sumie wyłącznie znajomi. A na kiedy planujesz powrót? Haha, no z pewnością nerwów w środę nie zabraknie.
U mnie to wygląda tak, że pęcherzyki mają już 23mm. Dziś wieczorem 2x Gonapeptyl i punkcja w środę rano.Wszystko trzyma się w ryzach, żadnego wolnego płynu, nic niepokojącego, więc póki co wygląda to całkiem nieźle, ale i tak bezpieczniej będzie zrobić transfer w następnym cyklu. Jakoś szybko mi to zleciało. Mam nadzieję, że do transferu czas ucieknie równie szybko.
![]()
Wtrącę się, jako że jestem z KrakowaDziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze bety!
Mam pytanie do dziewczyn z Krakowa i okolic, polecacie jakieś miejsce/lekarza na badania prenatalne 1 trymestru?
Jest dofinansowanie w ramach programuCześć dziewczyny
Mam pytanie - czy badania hormonalne, w tym AMH, jest finansowane przez NFZ w momencie gdy dostanie się kwalifikacje do programu? Czy najlepiej zrobić je wcześniej samemu?
a nie robiłaś wcześniej żadnych testów? 12 dni po Ovi to teoretycznie nie powinno już być. Jutro jak zrobisz i będzie ciemneijsza to bedzien wiadomoJa z kolei dziś jestem 5dpt i na teście mam delikatną drugą kreskę. Nie wiem czy się cieszyć czy to może być ovitrelle (z 27.11). Od wczoraj coś mnie muli, ale to pewnie od końskich dawek progesteronu…
Idę do niego w luxmed właśnieWtrącę się, jako że jestem z Krakowa
Ja polecam mocno dr Bartosza Drygale - przyjmuje w Gyncentrum ma skierowanie NFZ.