reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
To kiedy badają jego poziom?
Przy punkcji?
Mi progesteron badali w trakcie stymulacji kilka razy ale to jak byłam jeszcze w Parens. Ale też czy świeży transfer to zależy jak się z lekarzem umówisz. Ja miałam pełną dowolność przy poprzedniej procedurze. Jedynie musiałam się określić w dniu punkcji jeśli świeży, bo musiałam zacząć brać leki i później mogłam jescze zmienić zdanie.

Co do proga to też zależy od lekarza bo mi chcieli robić świeży transfer z progesteronem powyżej 1 😱🙈

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, to możliwe żeby amh na przestrzeni 8 miesięcy spadło mi z 1,67 do 0,67 ? Właśnie dostałam wyniki

Załączniki

• IMG_7232.jpeg
    IMG_7232.jpeg
    80 KB · Wyświetleń: 64
Dziewczyny, to możliwe żeby amh na przestrzeni 8 miesięcy spadło mi z 1,67 do 0,67 ? Właśnie dostałam wyniki
Diagnostyka bardzo przekłamuje wynik amh na naszą niekorzyść- przynajmniej w Krakowie. Chyba nie potrafią dobrze przechowywać próbek. U mnie w diagnostyce amh wyszło 0.6 i robiłam drugi raz też u nich ale na szpitalu i ponownie wyszło 0.6. Z płaczem jechałam do lekarza, że jest dramatyczny spadek i gin kazała mi ponowić w innym labie. Zrobiłam w synevo i wyszło 1,3 a pół roku później w klinice gdzie badają na miejscu i miałam 1,6 albo1,8 już nie pamiętam.

T
Diagnostyka bardzo przekłamuje wynik amh na naszą niekorzyść- przynajmniej w Krakowie. Chyba nie potrafią dobrze przechowywać próbek. U mnie w diagnostyce amh wyszło 0.6 i robiłam drugi raz też u nich ale na szpitalu i ponownie wyszło 0.6. Z płaczem jechałam do lekarza, że jest dramatyczny spadek i gin kazała mi ponowić w innym labie. Zrobiłam w synevo i wyszło 1,3 a pół roku później w klinice gdzie badają na miejscu i miałam 1,6 albo1,8 już nie pamiętam.
to w poniedziałek skoczyć do labu gdzie robiłam wcześniej i wyszedł mi dwukrotnie wyższy, październik 2023 1,68, Maj 2024 1,67, Styczeń 2025 0,67. W ivf jest jakaś norma minimalna ….?

T
to w poniedziałek skoczyć do labu gdzie robiłam wcześniej i wyszedł mi dwukrotnie wyższy, październik 2023 1,68, Maj 2024 1,67, Styczeń 2025 0,67. W ivf jest jakaś norma minimalna ….?
A przypomnisz mi kiedy miałaś laparo? Po badaniu majowym czy przed?

Do ivf w programie nie ma już żadnego minimalnego poziomu amh :)

reklama
Do góry